31 123
發新話題

唉,垃圾伺服器

[Close]

唉,垃圾伺服器

個死人D3一到晚上8點,就點都登唔入,個亞洲伺服器又癈,又要成亞洲區用一個ser,有咩方法唔死,2晚都好失望.
唉, 暴雪咁大公司洗唔洗咁癈,我仲洗左5千買電腦,結果都因為佢自己公司原因玩唔倒,真係垃圾~~

太多人
佢加開sever都搞唔店

士為知己者死

起馬佢都唔係咩細公司,訂單佢就識接,識出夠遊戲包,就唔識預計一下有幾多人會玩,提供番一個足夠的平台,搞到我都唔想玩.....唉....暴雪......垃圾

5年廢機開最高效能都無乜野-.-
洗唔洗為左d3走去買電腦

唉 我真系唔知講咩好 已經上FB嘈緊佢 佢可以無視

耐心等下吧 我諗官方會好快搞掂

等下吧 可能預算唔到咁多人 隻game咁受歡迎

始終佢係一個大型遊戲,比D時間官方人員處理

引用:
原帖由 WATER.way 於 2012-5-16 22:41 發表
等下吧 可能預算唔到咁多人 隻game咁受歡迎
唔係針對你.....
我係覺得佢公司on g ....咁多人買隻game,唔通買番屋企擺咩,緊係買來玩啦,結果我e家仲試緊登入,垃圾..

引用:
原帖由 Believe. 於 2012-5-16 22:33 發表
唉 我真系唔知講咩好 已經上FB嘈緊佢 佢可以無視
佢官網仲好笑,連個網上回報都無,你有咩問題都唔好煩倒佢...

亞服無壓力測試既下場

引用:
原帖由 洛雪 於 2012-5-16 22:50 發表
亞服無壓力測試既下場
聽說美服好似無事.不過唔知中文版玩唔玩倒

引用:
原帖由 HKB 於 2012-5-16 22:52 發表

聽說美服好似無事.不過唔知中文版玩唔玩倒
梗係玩到...

不過我和記玩美服D PING就...

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2012-5-16 22:53 發表

梗係玩到...

不過我和記玩美服D PING就...
我都和記,如果佢個ser搞番好我就會cut,轉HKBN...希望順D

設定較去美服就玩到

31 123
發新話題