44 123
發新話題

7水(完)

[Close]

7水(完)

聞說你好似好勁..想求證係咪真有其事...請問可以打埸絕信 10分?
rule你話事又點話

引用:

結果已出..

第一場.mL(霧隱才藏)對Se7en水(明智光秀)
                             10:2
第二場.mL(明智光秀)對Se7en水(霧隱才藏)
                             10:3
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

佢最近上哂位

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-5-15 23:34 發表
佢最近上哂位
聞說佢好勁..所以未想搵佢依個所謂實力既標準來試試自己有幾多料同埋係咪名副其實囉...純粹交流

0Lv ac 可否開正身ac出黎

引用:
原帖由 patrickcox109 於 2012-5-15 23:52 發表
0Lv ac 可否開正身ac出黎
友佢. 佢淆緊..
人誰無過

引用:
原帖由 flower.T 於 2012-5-15 23:29 發表
聞說你好似好勁..想求證係咪真有其事...請問可以打埸絕信 10分?
rule你話事又點話
引用:
原帖由 flower.T 於 2012-5-15 23:35 發表
聞說佢好勁..所以未想搵佢依個所謂實力既標準來試試自己有幾多料同埋係咪名副(符)其實囉...純粹交流
傳聞而已.......未知閣下是否從西北面收風。
引用:
原帖由 CODMV 於 2012-5-15 23:34 發表
佢最近上哂位
紅字乃唯一錯處。

我開始微笑 以後會努力過的 很好

7水=殺馬王
呢排好多人用分身招人對戰 似昆post+錢
好似仲有1個招7水挑機又淆左

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=530620&extra=page%3D1&page=1

開返正ac招啦

7水開分ac曲線上位

一句講晒
接定唔接..其實接唔接有乜謂

老老實實,7水幾勁幾勁都係吹出黎呢個係真

只係夜夢團柱mL. 同夜夢最強主力小寶寶謙姐

接la7水  食花生等你地打XD

有冇得入場唔打+觀戰?

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-5-16 19:16 發表

橫線都係你吹出泥姐

入正題
好耐無打單挑 終於有得過手癮
呢場單挑 接
詳細再傾 歡迎pm本人或者留低 msn/skype
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-5-16 19:16 發表

呢d係931賞識姐

搞到我都有興趣打tim

44 123
發新話題