發新話題

[疑問] 多次騙她了,然後分手,有得挽回嗎

[Close]

多次騙她了,然後分手,有得挽回嗎

我知道咁做系唔好係好狗

---------------------謊言是不會只是得一個
會為了掩飾第一個謊言
會無限量地誔生下一個
而我就是說出了第一個
---------------------
佢比過一次又一次的機會我了
都選擇同我分手
我知道她還有感覺的
但我可以怎麼辦 她怕了 認為夠了
不敢再和我一起

寶貝回來我的身邊好嗎?

原來如此,我也聽過不少
一次又一次的原諒到最後死心
放過她,,,也是放過自己,

但係如果你真係仲甘中意佢,做咩又要呃佢?做咩又要佢為你傷心為你流淚?
加上佢都唔會再信你,,你而家既承諾都係=垃圾,甘樣一齊係好辛苦,分手比機會人識一個更好既唔係仲好咩??

不過如果你甘想追返人,加上你話佢真係仲對你有感覺的話,
你就一定要比耐性,去佢屋企等佢~求佢...一次唔得就要兩次...一定要到佢答應為止,(如果佢仲中意你的話,會心軟)

成功之後真係唔好再呃佢..
如果一齊返之後,,你100%會好辛苦..因為之前你做成既不信任佢會好多野都懷疑你..
你都係要耐心甘去解答佢既疑問,,會不斷重複甘去解答再問再答,,仲要係答個時唔好夫顯,仲要小心d,唔好講d野激男佢..如果唔係佢又一句分手的,而且你做野一定要真真正正去為佢想,比安全感佢..多d陪佢啦,,

去到呢度你受到嗎-.-??你要念清楚,會唔會一齊耐左覺得佢甘樣好煩!?
唔好只係念而家想要返人先做,而係念埋之後,因為受過既傷一直都係一條刺,永遠係女人既心入面,,,如果做唔到就放手啦,甘樣對佢同你都好好多的。

因為我都係過來人,我而家就係甘既心情=]

引用:
原帖由 貓小姐 於 2012-5-15 05:21 發表
原來如此,我也聽過不少
一次又一次的原諒到最後死心
放過她,,,也是放過自己,

但係如果你真係仲甘中意佢,做咩又要呃佢?做咩又要佢為你傷心為你流淚?
加上佢都唔會再信你,,你而家既承諾都係=垃圾,甘樣一齊係好辛苦,分 ...
我係樓主.
其實...
一直以黎我都知道我唔應該呃佢...
而我呃佢既原因...就係一開始我以為自己唔係咁中意佢果陣講左一個大話..
點知越黎越中意佢...
之後佢問番我...我就講左第2個大話去掩飾第1個...咁樣不斷重複...
我有信心我唔會再呃佢.
但係...去佢屋企等真係有用咩.....
佢係一個好特別既女仔...佢今次真係好嬲.
我d friend 係fb.instagram 果d見到佢一次又一次話我守唔到應承過佢既諾言...
佢地話如果佢真係唔中意我..又點會想我讀好d書.唔想我做唔到聽書呢樣野..
佢下左決心同我斷絕來往咁...如果真係咁既話我再去求....真係有用的嗎?

坦坦白白有多好
唔講大話都係尊重既行為
IamZeRo_NuBeS

我依家先明白。。。。唉。。。。

比佢知道你真系會[為左佢]改.
可能有轉機

引用:
原帖由 小紗★ 於 2012-5-17 02:58 發表
比佢知道你真系會[為左佢]改.
可能有轉機
點樣比佢知係一個問題
我身邊有個二五仔將我嘅野爆曬比佢知
有時我真系改。。個二五仔同我反左面
隨時屈死我。。。唉

引用:
原帖由 PvGe 於 2012-5-17 10:53 發表
點樣比佢知係一個問題
我身邊有個二五仔將我嘅野爆曬比佢知
有時我真系改。。個二五仔同我反左面
隨時屈死我。。。唉
呢個世界上有好多人都系鍾意亂甘講野-_-,
不過 如果你真系為佢變 佢點都feel到.
例如: 你要比全世界知道你系好鍾意佢.
深信即使有人系佢面前亂甘講野-.-
點都有人幫你講返幾句好說話掛.

引用:
原帖由 小紗★ 於 2012-5-18 01:23 發表

呢個世界上有好多人都系鍾意亂甘講野-_-,
不過 如果你真系為佢變 佢點都feel到.
例如: 你要比全世界知道你系好鍾意佢.
深信即使有人系佢面前亂甘講野-.-
點都有人幫你講返幾句好說話掛. ...
唉.其實我都唔知點做好haha
佢琴晚del埋我fb..話我po出黎既野好假.....
但我明明就認真.....唉

掩飾第一個謊言
故事中教我唔好講大話
FKU=For Kill U

既然你認為係無用甘你直接去讀好D書啦~何必仲要問
你要哄係要時間+耐性  而且都未必成功,你未試過又點知得唔得??
世界係無免費午餐的....
如果你真係認為未必得甘就唔好去念啦
學會珍惜啦....呢樣野聽左甘多次...仲係好多人唔信=]

完全沒有可能了。女人最討厭的就是一哄二騙三忽悠
小狗汪汪

有早知就無乞衣。。。
知道如此,何必當初??
你愛佢,但係又要騙人地ge感情
one piece

用真誠打動番佢..
最主要3...比佢知道你真係有改..
情人...一定要坦白相對

都係睇你之後既做化  加油支持樓主
說此真的令你那麼難受嗎.

發新話題