22 12
發新話題

係唔係好玩架-,-

[Close]

係唔係好玩架-,-

聽FD講幾好玩,,但好似英文?.?
隻GAME係玩咩的?

有中文版的

年輕一輩,都好少人知道,有這個遊戲的存在..

神作來..是目前好多網絡遊戲的,始祖.

呢隻game可以話係有10年.我都等左10年

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-5-14 19:00 發表
你幾大

回復 5# 的帖子

有1字頭
我好細個已經有打機

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-5-14 18:59 發表
年輕一輩,都好少人知道,有這個遊戲的存在..

神作來..是目前好多網絡遊戲的,始祖.
係-,-我FD做物流老版,佢同我講隻GAME之前好早有,2果陣佢話超好玩,佢話一出即刻吾玩英雄聯盟-,-

查實係玩咩-,-同埋堅好玩?佢比左D影片我睇,我覺得好似沒咩特別-,-

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-5-14 19:00 發表
都有聽講過隻GAME制做時間係好耐=.=
用左10年?

係.呢隻game用左好耐時間的.有10年都有了.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-5-14 19:12 發表
係.呢隻game用左好耐時間的.有10年都有了.
哇-.-咁都幾巴閉-_____-
有沒官網SEE下

頂盡你9 碎已經玩diablo 2  佩服 . . . .

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-5-14 19:14 發表
頂盡你9 碎已經玩diablo 2  佩服 . . . .
NO ME-.-我FD 2X-.-

我係坑口見到有得買 同FD見到立下眼

下 我12碎玩diablo大...

隻game係唔係一定要比錢買      
When you kissed me on that street I kissed you back

22 12
發新話題