發新話題

[未評] 單挑: 天下為|神 vs ★和服天使

[Close]
引用:
原帖由 天下為|神 於 2012-5-11 00:55 發表
一般情況下數字小者開場。
55 一般情況下數字小者開場 我比你開場
一般情況下我定格未拎分之前講左 BUT YOU SAY NO-.-?硬上-,-???????

咁問工作人員
人無千日好 花無百日紅

我已經pm左,等候佢指示啦
人無千日好 花無百日紅

原始短消息: 英雄賽申訴
引用:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=531552&extra=page%3D1   
有關同對手天下為神比賽一時 第1場佢個場定格比對手拎左分所以沒得RE所以再打落去
更住第2場開到波  己經一早話左定格可唔可以轉我開場 天下為|神 沒理會到 重SAY NO
打緊果陣 佢仲要話 平時打佢開場問我山左野未
(未打己經話定格可唔可以轉我開都唔肯 打完先黎話拎左分沒計 公平嗎?原來可以咁-.- )
希望可以理會一下
第2場開波,時, 若你已經提出.定格問題, 可以要求互換開場,

就你上述情況,
基於比賽規定沒有強制要求相關規定, .如果對方不肯互換開場,只屬個人問題.

最好的解決辦法,就是私下商議重賽.

咁第二場想幾時打?
人無千日好 花無百日紅

2個rp我都睇曬啦
第一場我又睇唔到你有幾lag
只係最後個一下無魔免都出黎清兵比人殺左就話lag
正常人都唔會信你lag啦

講到尾咪又係你死要面
輸左就話lag
唔lag就唔會輸咁
一死左就:突然lag,無啦啦lag,唔知點解lag
然後就一定要比你開場
咁你場場都要軍又要場
不如你直接冠軍算啦
輸打贏要死濕柴輸唔起唔好打機啦

引用:
原帖由 霸氣小新象 於 2012-5-11 16:40 發表
講到尾咪又係你死要面
輸左就話lag
唔lag就唔會輸咁
一死左就:突然lag,無啦啦lag,唔知點解lag
然後就一定要比你開場
咁你場場都要軍又要場
不如你直接冠軍算啦
輸打贏要死濕柴輸唔起唔好打機啦
...
如果無需既提出異議既 我又會大費周章甘提出?
對於第1場係對手拎左分既情況,我何時有提到要重新進行第1場?
依家重點係講緊第2場,我未開始之前已提出有定格的情況出現,
開始以後都有提出定格情況,更何況我係根據規則,
7.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
我只係依足規則提出我的異議.有何問題?
更何況管理員都建議我們私下商議進行第2場,
你呢種唔知頭唔知路既人,亂甘護主?
把口生係你到,你鍾意點講都得
信又好唔信又好,我講既都係事實,都依足規則,問心無慚

甘你想幾時打=.=?                 
人無千日好 花無百日紅

好似今日結束?             快點吧= = 俾時間
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 ★和服天使 於 2012-5-11 17:19 發表

如果無需既提出異議既 我又會大費周章甘提出?
對於第1場係對手拎左分既情況,我何時有提到要重新進行第1場?
依家重點係講緊第2場,我未開始之前已提出有定格的情況出現,
開始以後都有提出定格情況,更何況我係根據規則 ...
你提出完又唔走,之後場主off翻野同你講翻,邊個知你有無順翻
照你咁講我鋪鋪一開始話lag埋個伏線先
之後一死左就申訴
你拎硬冠軍啦

建議你地重賽,姐係無規定要重賽 管理員叫你私下解決姐係無打算介入啦
咁樓主有無犯規心知肚明啦,下下用自己個面黎詮釋規則,你以為自己係邊個

跌落地都要喇翻渣沙,費事同你9嗡

團2 now ok???????????

引用:
原帖由 ★和服天使 於 2012-5-11 19:57 發表
團2 now ok???????????
你留幾點-幾點得閒比對手更好

9點打得唔得?????????????????????

發新話題