發新話題

[無效] 挑戰: §復仇§ vs Laputa

[Close]
引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:50 發表
慢慢評吧    我地上次delay 都唔比re 啦    為何 我地要比你地re ?  
  數宇 又係你大  
要怪就怪自己  點解咁笨啦
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,不要超過2次,接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽

點解唔可以re?

你問問你自己吧  上次都係你地唔比re 炸
再者, 接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽    我地就係 選場”方   你點都要接受

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:54 發表
你問問你自己吧  上次都係你地唔比re 炸
再者, 接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽    我地就係 選場”方   你點都要接受
? 特登整lag個場同特登唔關野 唔psp   冇實力先要咁做

Sc哥呀Sc哥
係你打左句粗口出黎我先咁講
不過到以家 睇黎**廣告**真係好岩你
面皮比我們硬

你覺得係咪係~_~  我地就係覺得唔lag   咁點 ?                            
  要怪就怪你地   之前 點解 唔比我地re  (黑心仔)              
整到 我地 2方  變到 e個情況

面皮   好似你地硬d喎  lose 左  總講咁多廢話 ?? 想比人吊 ?

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:58 發表
面皮   好似你地硬d喎  lose 左  總講咁多廢話 ?? 想比人吊 ?
wow 又黎啦 講粗口真係型d架咩?

吊 =  粗口 你讀書 讀到屎咁 ?  問下人 先講野啦       想捉我講粗口  等十年啦

引用:
原帖由 洛歌 於 2012-5-5 16:59 發表
wow 又黎啦 講粗口真係型d架咩?
唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~

花一花生便成名

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:03 發表

唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~
幾時黎港大李嘉誠醫學院探我呀 冇文化水平ge小朋友

我點解要探你 ?  我識你 ?   唔好 r fd啦

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:06 發表
我點解要探你 ?  我識你 ?   唔好 r fd啦
話你小朋友真係小朋友=.=  睇你一世都冇機會入u =.= 冇文化真係冇文化

入唔到 ? 我都未考  你又知 神手喎  果然

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:22 發表
入唔到 ? 我都未考  你又知 神手喎  果然

紅字為重點  中學生串大學生

發新話題