55 1234
發新話題

[無效] 挑戰: §復仇§ vs Laputa

[Close]

挑戰: §復仇§ vs Laputa

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2012-05-05 15:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 98

要場

要上軍都係  你地開場

指教..         

希望你地明白到 你地同舊屎有乜分別 特別隻寧寧

對面在場中一直挑釁
乜野re左唔打
然而打出一句唔_好打
是貴團的打團作風?
此外完場後還出言嘴炮
即 ??? 一目了然

你以為cap圖有用? 邊個挑釁先 真係自己搞清楚ok??
好聲好氣 叫你快d 接計分到開波等左你成半粒鐘 唔夠人又要接信
仲要搵待補轉ac re就re左幾場 以為你搵d勁d既比我過下引
點知同舊屎無分別

話我地一直在場挑釁???? 寧寧<<<<

who挑釁先? 你隻眼盲?

我地有人要出去 叫你快d 咩回覆o_o?

然後粒聲都唔出即刻開波 98都唔講??

貴團作風zz?

第一  我想講  你地唔夠人  就唔好接信先   
第二  我地等左 30mins 了  
第三   上次 我地同貴團 有交流過     當時 是貴團開場的     我地都十分 delay  但 貴團 不re  
我地都係學野姐.....   thanks for your teaching so  我明白到 打團  場  係好緊要

選軍選場 教精你 下次選場阿麻 到時就無籍口架la

塊地真係硬

引用:
原帖由 ~路飛~ 於 2012-5-5 16:31 發表
希望你地明白到 你地同舊屎有乜分別 特別隻寧寧
=.= 姐係玩lag場唔俾re都算   然後3個正選2個補  再有1個走場  45都守到你成粒鍾
咁識炮  我怕我齊人40分鍾g你地  你地好lulu =.=

而家你地講晒粗口又挑釁 就明捉你 =.=
規則就定左 如果你唔計較d分就唔好計較 唔關我事=.=
如果要挑既話 隨時sd張信黎 我地齊人得閒 咪當玩下歡樂場咁屠下你地

圖證在此

http://www.freeimagehosting.net/74xov

引用:
原帖由 forevernadia 於 2012-5-5 16:36 發表

=.= 姐係玩lag場唔俾re都算   然後3個正選2個補  再有1個走場  45都守到你成粒鍾
咁識炮  我怕我齊人40分鍾g你地  你地好lulu =.=

而家你地講晒粗口又挑釁 就明捉你 =.=
規則就定左 如果你唔計較d分就唔好計較  ...
已知貴團輸左籍口一大堆

你幾多正選待補走場唔關我事

無既 岩先想玩多陣咪陪下你 你估真係g唔到咩 見唔見到你地d會戰成舊屎咁

1隻1隻比we屠?? 阿阿? 裝備差距??? 阿阿?

sor 我今次只係拉左d 街場仔黎打 估唔到咁輕易贏到你

and then 我獲益良多 明白到輸緊果陣叫隊友跳一跳

又有籍口賴地硬 指教了

希望  你屠到啦  貴團                  唔好依賴lag場win 喎 ~!

rp入面 邊個挑釁 心照

要捉就捉 就等管理員評 就睇下你隻狗比人ban果陣會咩樣

做人 唔好做到咁絕....   留下 後路 比人啦
我地團 做人好歉虛的  win 少少就夠了   無謂 win咁多  人地唔開心啦

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:40 發表
做人 唔好做到咁絕....   留下 後路 比人啦
品又無 技術又lu 點解佢可以立足咁耐

原來vlan d人真係易屠 不如番ggx玩 we?

55 1234
發新話題