發新話題

[原創] 4.7 趙雲玩法(阿影教學)

[Close]
我上鏡wow yan 你影我上黎haha@@  仲要上5-6張ha

引用:
原帖由 salem 於 2007-10-9 10:01 發表
明了,周瑜大絕亦都可以破關羽既風扇啦。
thanks

o岩睇左rp,非常精彩既然一場SM show.覺得對方輸係團隊合作同眼.趙云突刺汁兵運用得好純熟,ban自己友個d我
覺得都係團戰先好用,路人就無謂用來比人閙了。
good RP
其實如果對面 合作得好 真系,, 可以拉平55波=.= 可惜...d大技,, 分開用   有時間比我地回番hp 再慢慢打

ps : 下期 寫除晃=]

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-9 07:40 發表

ban 自己兵 撞落 d 紅血 兵到=]咪汁到
哦..明白了@@

點先可以唔洗按alt刀睇到人地d血..

有埋rp...唔加分都唔得啦

趙雲好波....支持一下^  ^

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-10-9 17:21 發表

哦..明白了@@

點先可以唔洗按alt刀睇到人地d血..
有輔助程式,算係合法外掛,顯示血量,關閉alt鍵左邊既windows鍵功能等
具體參考以下網址
http://tw.gg-game.com/forum/read.php?tid=6844
或者直接去google度搜顯示血量程式下載

lie個真的有用的嗎~_~
我之前試過用的說....
但玩果陣還是不其然的禁左alt的說=]
慣了吧

我唔明雲佬點樣係間屋度飛落去..

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-10-11 17:26 發表
我唔明雲佬點樣係間屋度飛落去..
惡魔蝙蝠幽靈

回復 23# 的帖子

佢有閃鞋的說- -
睇清楚吧=]

引用:
原帖由 『小龍龍﹏ 於 2007-10-11 17:59 發表
佢有閃鞋的說- -
睇清楚吧=]
仲以為打左自己落去-.-

和樓主的團打過1次..強得很....路人團和你們打真是很苦...

另外朱o個下全疊打真係型...如果歪左就....

瞄準好難瞄...同埋會射錯合

遲下試下E 個方法先
THX~~~~ ^^

玩閃鞋
真係好衰
明玩人姐 = 3=

ban小朱果一下要2個都識打先得
ban個新朱果去企定俾塔射死就唔好啦= 3=

神手k拉蝦唔使ban都拉到喔

發新話題