31 123
發新話題

[原創] 4.7 趙雲玩法(阿影教學)

[Close]

4.7 趙雲玩法(阿影教學)

岩先打完一場
發覺呢場用趙雲都吾錯=] 所以就用趙雲黎做 教學

先講加點方法

順帶一題:趙雲ban 既,,部隊 ,, 比佢撞到都會扣血

輔助型:131314133245..............

主打型:123334355545..............

不個我玩開輔助型,, 所以我主力講解點玩輔助

爆ban 系,,用黎汁兵 博技,,
主打 只系,,靠普攻黎汁兵  所以 會比輔助型 多幾lv 黃點

路線: 中下路   (不建議打上路)

輔助起手裝備 : 面具 塞樹支
主打起手裝備 : 飾環+樹支 (自己配塔幾多條) / 再生之戒+樹支

打法:
1lv 衝出 吾拉 3兄弟
趙雲可以ban  蝦仔 去 蜀國兵線
以ban技,, 汁兵

拉蝦教學
首先,,兜系,,蝦既後面

出力一 ban

壓線方面:
因為有面具既關系,,趙雲 可以 睇準機會 ban自己弓兵 去兵群 汁兵
或者 睇機會  從後ban 對手入塔

真系,,吾夠運~_~"

關羽大哥 放我一馬=]

張合:有機會逃走了!       趙雲無雙亂舞)

趙雲:沒有路...挖....我自己開路!

長槍突刺!去死la!

中/後期裝備:
(先)閃鞋  (後)巨人   面具   消耗品: 藥  

會戰方面:
開無雙 閃鞋 從後ban人 ,,  

ban 自方英雄 有暈技 去敵方

~精彩圖片~

隔山打牛 !

諸葛:等我黎!

諸葛:救命牙~!

趙雲:比自己既狼 撞死^o^"

150蚊輕易取得

合作無間!
趙雲:上牙!諸葛!

趙雲:中牙!

諸葛:去死la你!

以下有rp           (岩先 成班識既一齊玩)
http://www.badongo.com/file/4627466

好無奈囉,係咁死= ="

2場打到冇哂引= ="

咁樣你唔好講隻關羽 隻關羽勁咁多=.= 游擊關都肥爆

隻游擊關 封晒商店架 勁???

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-10-7 19:26 發表
隻游擊關 封晒商店架 勁???
小心連post俾人扣分><

支持樓主=]聽日下載睇下先=]

down左先,遲d再睇。
覺得趙云既突刺運用的幾好,學到野。
借帖問下關於曹仁既野,曹仁變大係魔法免疫,點解周瑜既水靈仲打得到呢?吾通水靈係物理攻擊?

洗春你教咩

引用:
原帖由 salem 於 2007-10-8 11:20 發表
down左先,遲d再睇。
覺得趙云既突刺運用的幾好,學到野。
借帖問下關於曹仁既野,曹仁變大係魔法免疫,點解周瑜既水靈仲打得到呢?吾通水靈係物理攻擊? ...
水靈 系,,物理攻擊  佢系,,召喚生物=] no魔法攻擊  招水爆 先系,, 魔法 而周瑜既大技  系,,可以破巨人
姐系,,好似 張合大毒一樣
引用:
原帖由 停止用戶 於 2007-10-8 11:40 發表
洗春你教咩
冇人要你睇

剛剛下載了...一陣就可以看了...很喜歡拉蝦教學

咁樣汁..好似有點兒那個^>^

引用:
原帖由 bcchy 於 2007-10-8 19:03 發表
咁樣汁..好似有點兒那個^>^
隻諸葛冇技了,, 吾信= =睇rp

個rp十分精彩.....支持支持

壓線方面:
因為有面具既關系,,趙雲 可以 睇準機會 ban自己弓兵 去兵群 汁兵

係咪即係打自己國的弓兵..跟住..點汁

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-10-9 07:39 發表
壓線方面:

係咪即係打自己國的弓兵..跟住..點汁 ...
ban 自己兵 撞落 d 紅血 兵到=]咪汁到

[quote]原帖由 windsang 於 2007-10-8 15:47 發表

水靈 系,,物理攻擊  佢系,,召喚生物=] no魔法攻擊  招水爆 先系,, 魔法 而周瑜既大技  系,,可以破巨人
姐系,,好似 張合大毒一樣

明了,周瑜大絕亦都可以破關羽既風扇啦。
thanks

o岩睇左rp,非常精彩既然一場SM show.覺得對方輸係團隊合作同眼.趙云突刺汁兵運用得好純熟,ban自己友個d我
覺得都係團戰先好用,路人就無謂用來比人閙了。
good RP

31 123
發新話題