54 1234
發新話題

[交流] 霸氣色中邊個最強

[Close]

霸氣色中邊個最強

既然霸氣有分級別..咁應該都有分邊只最勁..系邊個霸氣呢?

根本就無話邊種霸氣最強
每種霸氣都有佢唔同既用法
武裝色用黎打自然系,強化攻擊效果
見聞色用黎預知敵人下一步的動作
霸王色用黎震懾敵人,減少自己體力消耗

三種用途都唔同
點比呀

回復 2# 的帖子

版主回覆十分詳細..比個贊你

要比的話只能比使用霸氣既純熟度=-=
例如 路飛與紅髮同時用武裝色攻擊對方...這毫無疑問路飛要被打飛

個人認為戰鬥中, 見聞色和霸王色好像比較有用
如果你下下都比人估到晒d行動, 有武裝色都打唔中別人

回復 5# 的帖子

講得有道理..支持

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-4-30 18:22 發表
nono..........估得中都沒用,,自然系你沒武裝式,你係打佢吾到,仲有自然系可以無色無味咁殺左你,,,例如  氣氣果實

回復 7# 的帖子

哇..好有見解果然系海賊王粉絲

引用:
原帖由 雪好筆能書 於 2012-5-1 04:29 發表

nono..........估得中都沒用,,自然系你沒武裝式,你係打佢吾到,仲有自然系可以無色無味咁殺左你,,,例如  氣氣果實
唔明你講咩, 羅gg左 smoker仲有咩好解釋?
羅又無用霸氣

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-4-30 06:22 PM 發表
認同 haha .

運用得好是但一隻都勁

霸氣果實第幾集開始講-3-?
我睇到300幾..

回復 11# 的帖子

見聞系睇人地下1步做咩.武裝就痛.皇者霸氣 我覺得運用好見聞霸氣色咁就會最強

唔好屠殺我^^

好似係白胡子

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-5-1 10:06 發表

唔明你講咩, 羅gg左 smoker仲有咩好解釋?
羅又無用霸氣
?邊到話羅無用霸氣..

54 1234
發新話題