發新話題

[交流] 大家知唔知全one piece最強的家族系咩?

[Close]
甘係火拳ace拉老豆係海賊王bo
仲洗諗既

回復 29# 的帖子

這就是睇海賊王知既野

引用:
原帖由 明天大屠殺 於 2012-4-30 18:05 發表
咁系d..d家族又有人海軍高層(卡普.路飛爺爺.路飛嫲嫲)又有人七武海(佢師傅.家姐)又有路飛又有革命家(佢老豆)又系惡魔果實的始祖..強大
睇番你d留言....笑左 路飛嫲嫲  佢師傅.家姐
姐係咩

大家原來有見聞色霸氣
預知到佢係度呃post :lol :lol

D。家族

引用:
原帖由 明天大屠殺 於 2012-4-30 18:05 發表
咁系d..d家族又有人海軍高層(卡普.路飛爺爺.路飛嫲嫲)又有人七武海(佢師傅.家姐)又有路飛又有革命家(佢老豆)又系惡魔果實的始祖..強大
十分肯定你係某某更新站 說最快最新 其實是最慢 的更新站看回來的

紅髮 !!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@
SNSD :P

路飛既家族

講真 上網d資料都唔會咁on_啦  邊會講埋d on_野阿 路飛幾時有個7武海師傅同家姐

莫奇(D)

唉 成班無料扮大袋 我睇左60幾年海柒王, 包括佢未發行個陣 就睇緊 因為 尾田係我個fd 我已知哂成個海柒王結局   海柒王等1個家族叫做海柒王家族 入面有all role including 紅狗 天龍 ... 最後路飛做唔到海柒王 用得太多2檔已重病(不會死的),因為佢有霸氣頂住體內的傷,佢搵到one piece,不過比人偷襲(無視霸氣的感知能力),+上個條友食左 魔王果實,可以召喚撒旦ko對手,不過路飛有強勁霸王色,雖然唔夠魔王打,不過可以導致果實能力失效(霸王色的最強之處),雖然魔王果實失效,不過撒旦返去hell的時候,都把路飛的果實能力一同帶走,結果路飛比自己最自豪的2檔重創,因為係人都知路飛出2檔無事係,因為內臟都有果實能力,so可以頂得住佢2檔的副作用,不過果實被人帶走,佢變回普通人,頂唔住2檔的副作用,最後全員一齊出手(唔包括路飛),先可以救走路飛,唔比神秘人ko. 想知邊個神秘人 下回分解

補充其實尾田未整好海柒王, 不過我食左心理果實,知道佢諗咩 so知結局 :victory:

D族 吧   主角都唔夠打

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-7-4 18:05 發表
話說主角都係D族WO

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-7-4 18:05 發表
gag - -

路飛都系D族bo
- shakalaka ...

發新話題