發新話題

#1 vayne

[Close]

#1 vayne

以後升分就靠你了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

我想問你玩VAYNE點出裝 ,MASTERIES點點同埋用咩RUNES

引用:
原帖由 123441 於 2012-5-25 19:05 發表
我想問你玩VAYNE點出裝 ,MASTERIES點點同埋用咩RUNES
順風>     嗜血紅雙耳語紅雙    嗜血換無盡    其中防裝睇情況出
逆風>     燈籠黃雙黑切紅雙耳語  黑切換無盡  燈籠換紅雙    防裝睇情況出  如果輸出唔夠  就唔買防裝  用走位補救

masteries  21/9/0  doublelift果個點法  6物穿可以換做1.5%傷害提升

runes 好多配法  睇對面咩英先  最好留3頁runes
1頁全攻
1頁攻+穿透
1頁攻速+攻

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-5-25 20:43 發表

順風>     嗜血紅雙耳語紅雙    嗜血換無盡    其中防裝睇情況出
逆風>     燈籠黃雙黑切紅雙耳語  黑切換無盡  燈籠換紅雙    防裝睇情況出  如果輸出唔夠  就唔買防裝  用走位補救

masteries  21/9/0  doublelif ...
哇,me當年問you,you都無教me咁多的

引用:
原帖由 打閚 於 2012-5-29 00:12 發表

哇,me當年問you,you都無教me咁多的
因為你唔係可造之材        教你神手野比你應用=變新手野

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-5-29 01:33 發表

因為你唔係可造之材        教你神手野比你應用=變新手野
係me年紀輕咋

引用:
原帖由 打閚 於 2012-5-29 20:44 發表

係me年紀輕咋
你由800分起步
但係我起步已經係1300分
我爬到千9果陣你仲係unrank
已知咩事   唔係我快  係你慢

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-5-29 20:55 發表

你由800分起步
但係我起步已經係1300分
我爬到千9果陣你仲係unrank
已知咩事   唔係我快  係你慢
咁me e加都追返啦,me e加好快咁升返上來
me由800分咁辛苦打上來,不經一番寒徹骨 怎得梅花撲鼻香?

學你地 用隻汎打rank 睇下會點先
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

回復 9# 的帖子

汎 系好要隊友 你隻sup五識做 你就等輸

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2012-6-1 23:55 發表
汎 系好要隊友 你隻sup五識做 你就等輸
睇咩場啦
如果千7分以下場    sup廢都冇所謂

發新話題