發新話題

[正版注意] Steam L4D2 降版方法

[Close]
引用:
原帖由 kennyfong 於 2012-12-31 16:06 發表
- 版本舊:

正常, 因為降左版

- 彈咗句(Server is enforcing consistency for this file:left4dead2_dlc3\pak01_dir.vpk):

開...\left4dead2\cfg\server.cfg
加句 sv_consistency 0
有無辦法幫下我地? 最新個version, 用完降版, 完全開唔到game

2.1.1.9 未降到, 出左STEAM WORKSHOP可能改左其他野, 遲D搵到解決方法會再更新
而家玩住2.1.1.9先 (同VLAN玩就DOWN置頂個2.1.0.2用住先)
還原2.1.1.9

:'( :'( :'(

1個星期冇玩1放假就攪D咁既野=,=

其實只要將 2118_2117_2115_2114_2113_to_2102.rar 入面既以下4個folder放左入steam就可以暫時玩番vlan 2102既ser.
left4dead2
left4dead2_dlc1
left4dead2_dlc2
left4dead2_dlc3

不過雖然可以玩 但入到ser就不能辦認到個steam id 了  要還原到就可以拎番樓主個2119還原檔.

不過還期待樓主個真正既2102降版@@

有關2.1.1.9降版

即係點???????????????????????????

引用:
原帖由 kennyfong 於 2013-1-19 18:13 發表
請順序安裝
1)  2118_2117_2115_2114_2113_to_2102.rar
2)  2119_patch.rar
2個都解哂入C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2?

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 2013-1-19 20:18 發表

2個都解哂入C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2?

入場玩玩下都係會彈...

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 2013-1-19 23:40 發表
入場玩玩下都係會彈...
我都覺得怪怪地....
入某d場會出 Map does not match the version on the server. (String table differs) 之後入唔到
補充: 死亡喪鍾果一列場都入唔到

L4D2 中文介面補完 (v3.3) 更新

最後一頁可以睇到更新左D咩

(VLAN主程入面都有呢個補丁, 不過個版本好舊, 唔記得2.4定2.6嚟)
(有版主見到既話, 可以可以幫我unlock番個post)

吾係UPDATE完都玩唔到掛=,=

我完全無問既~多謝樓主

:L :L :L :L :L :L 又升左板=,=

發新話題