19 12
發新話題

[Eason]雷射捉迷藏伺服器

[Close]

[Eason]雷射捉迷藏伺服器

此伺服器由Eason chan開放
            本雷射伺服器守則
1.CT重入轉去TR (違者即ban10分鍾)
2.不正常地使用mic(違者先警告,之後ban5分鐘)
3.洗頻.罵人 (違者先警告再犯ban5分鐘)
4.使用非法程式(違者ban 60分鐘外掛重犯ban永久)
5. 說粗言穢語(違者先警告,再犯ban 5分鐘)
6. 侮辱伺服器(違者ban5分鐘)

7.卡人,卡門等等(違者ban10分鐘)
以上守則改自NOTFAKE 雷射捉迷藏伺服器守則(如NOTFAKE提出投訴,這守則會刪除)

server ip:easonchan.no-ip.org:27015
開放時間:早上7時至晚上11時

RC:25317239

場主:Eason chan
管理員:Mr.KK`+]

管理員:Ice~}
管理員:Mr.King(hns)
vip:kAn
vip:freelung

不會再增加任伺ADMIN和VIP,請不要申請
請各管理員跟守則來罰(管理員都要守)
如發現有管理員濫權,請拍下照片交上來.

申請管理員條件:1,玩了本伺服器有一段時間
                          2.有玩家推薦申請人
                          3可以每天都上線當值
                          4.紀錄良好
                          5,慬得打中文

申請格式:1,申請人姓名:Eason
                2,推薦人姓名:Eason(會問推薦人是否推薦申請人)
                3對本服的意見(15至20字)
歡迎玩家提出意見,我們會盡快處理你們的意見和投訴.

mr kk ?濫權高手黎wO

回復 2# 的帖子

如果下次佢濫權你拍低佢

[Eason]足球伺服器

本足球伺服器守則
1.不正常地使用mic(違者先警告,之後ban5分鐘)
2.洗頻.罵人 (違者先警告再犯ban5分鐘)
3.使用非法程式(違者ban 60分鐘外掛重犯ban永久)
4. 說粗言穢語(違者先警告,再犯ban 5分鐘)
5. 侮辱伺服器(違者ban5分鐘)
6.長時間不開波(違者先警告.再犯ban10分鐘)

server ip: easonchan.no-ip.org:27017

由於本服是新開,可能有一些不完善,歡迎玩家提出意見,我們會盡快處理你們的意見和投訴.

CSFB / Soccerjam?
IP / vLan0_ ?

冇ip 玩咩-_-

個ip我一陣會加,其實去vlan ser1都入到

[Eason]閃避球伺服器

本雷射伺服器守則
1.不正常地使用mic(違者先警告,之後ban5分鐘)
2.洗頻.罵人 (違者先警告再犯ban5分鐘)
3.使用非法程式(違者ban 60分鐘外掛重犯ban永久)
4. 說粗言穢語(違者先警告,再犯ban 5分鐘)
5. 侮辱伺服器(違者ban5分鐘)
server ip:easonchan.no-ip.org:27019
RC:25317239

不會再增加任伺ADMIN和VIP,請不要申請
請各管理員跟守則來罰(管理員都要守)
如發現有管理員濫權,請拍下照片交上來.
申請管理員條件:1,玩了本伺服器有一段時間
                          2.有玩家推薦申請人
                          3可以每天都上線當值
                          4.紀錄良好
                          5,慬得打中文
申請格式:1,申請人姓名:Eason
                2,推薦人姓名:Eason(會問推薦人是否推薦申請人)
                3對本服的意見(15至20字)
歡迎玩家提出意見,我們會盡快處理你們的意見和投訴.

老實講你成日爆粗,我吾轉圖就狂爆粗,今如果你向你個ser到爆粗…你就要ban 自己五分鐘 ;同埋亞場主你個mic好沙,爆粗都可能吾知係粗口7.7

回復 2# 的帖子

我成日爆粗?你個場有寫住唔比爆粗,如果係唔可以的話,請你加番守則,我唔會係自己個ser爆粗ok?我支咪離我個口近就會沙,離遠少少就冇事啦.你話支咪沙,聽完都唔知係粗口,聽唔清楚你又知我講粗口?另外唔好係個post講,開頭我以為你講緊我個ser,唔關我個ser的事請pm講ok?

2位吾好嘈

引用:
原帖由 pooppooo123 於 2012-4-22 18:18 發表
我成日爆粗?你個場有寫住唔比爆粗,如果係唔可以的話,請你加番守則,我唔會係自己個ser爆粗ok?我支咪離我個口近就會沙,離遠少少就冇事啦.你話支咪沙,聽完都唔知係粗口,聽唔清楚你又知我講粗口?另外唔好係個post講,開頭 ...
1. 我地已經警告左你2次, 你自己5理, 中有守則打 /rule 味有, 5係冇
2. 你5會係自己SER爆粗, 有話個你係你自己個SER爆粗咩? 7.7 中有係人個SER到爆, 係自己個SER5爆今虛偽同冇品GA
3. 你誤解左我意思, 我既意思係可能, BTW 我已改番

引用:
原帖由 hkcsser 於 2012-4-22 20:37 發表

1. 我地已經警告左你2次, 你自己5理, 中有守則打 /rule 味有, 5係冇
2. 你5會係自己SER爆粗, 有話個你係你自己個SER爆粗咩? 7.7 中有係人個SER到爆, 係自己個SER5爆今虛偽同冇品GA
3. 你誤解左我意思, 我既 ...
hkcsser講得好,我次次見到佢佢都爆咪,好煩,管理員警告佢佢唔理,仲係到唔認,唉,vlan d人真係...

回復 5#和#6 的帖子

冇人講過打 /rule有守則,另外第一次係粗口,第2次係爆咪,之後都冇出過聲,有咩警告都係隻game講左,你又洗咩係到講.如果仲有咩講唔該pm講.唔該唔好係到留言,呢到只係傾我個ser的野,ok?,6樓,我有唔認咩.我只係話佢冇守則,我完全冇講過我冇做過唔該你睇清楚我講咩先好出聲

回復 7# 的帖子

1.點會冇講過/rule有守則,請樓主吾好老作
2.係CCTV2地圖到,你已經爆左兩次,同時你已經比人警告左兩次,係as_crazytank3到先係一次爆粗,一次爆咪…你前後已經比我地因粗口警告三次
3.點解我可以講你比人警告啲事?你話要守則吾係冇,我地話左比你知,你冇理會姐,加上做咩一定要係PM到講?吾想比人知你啲缺德行為?

唉,真冇品7.7

19 12
發新話題