25 12
發新話題

那 藍天仔

[Close]

那 藍天仔

藍天是一個不會懼怕分身團或害虫的團,由果陣時開始 我們決定了,水火5團?榮_?(((交流戰)))分身團打計分????我們通通

都會接,不過如果你係男子漢或者係人的話,就開正身吧,分身團 我們不會接。

講呢你就天下無敵,做呢就唔知你點,我就睇到你地班LULU廢柴係度9UP
仲要次次都OFF晒TOPIC
跟住我之前再滿心歡喜咁入個POST
我係 6樓
雖然搵到你個團員  藍天★堅★
佢個團隊就係 藍天★╮ 既
就問我打唔打交流戰咁既然大家都係忙人
我就諗住換佢去水火5團
唔知佢冇話事能力,純粹引下大家笑
定係閣團長唔想輸

須知閣團長亦不斷去降低大家火
呢度唔知你唔想比人水火5定係點啦
我亦都冇心機去諗
但貴成員更不斷去聊我地
我廢話亦都講到呢度
希望你可以直接回應我既問題
直接問你(我廢事你地又失目) 就用紅字SIZE6 啦

一句講晒 水火5 團 打唔打?

我希望你地搵番個有話事能力
唔好講完野個團長又出來解話
比個交代就得
打定唔打

那些年 岩feel d

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-4-6 21:06 發表
藍天是一個不會懼怕分身團或害虫的團,由果陣時開始 我們決定了,水火5團?榮_?(((交流戰)))分身團打計分????我們通通

都會接,不過如果你係男子漢或者係人的話,就開正身吧,分身團 我們不會接。

講呢你就天下無敵,做呢 ...
但貴成員更不斷去聊我地?
係你地定係我地呀 咩都係我地先999
睇黎你地放假冇野先係到整d笑料出黎
Bb( ˘ ³ ˘ )♥

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-4-6 21:18 發表

但貴成員更不斷去聊我地?
係你地定係我地呀 咩都係我地先999
睇黎你地放假冇野先係到整d笑料出黎
你真係盲狠來

藍天★小馬
團隊隊長

帖子1327 積分8 金錢24 金幣 級數34 Lv團隊藍天★╮
4#發表於 2012-4-6 00:53         只看該作者

已閱

引用 報告 回復 TOP

風魔小賤人

新手上路

帖子324 積分0 金錢59 金幣 級數18 Lv團隊塵緣
5#發表於 2012-4-6 00:54         只看該作者

隻雞比傻的 佢退左團 no再煩

引用 報告 回復 TOP

藍天★堅★
新手上路

帖子19 積分0 金錢0 金幣 級數1 Lv團隊藍天★╮
6#發表於 2012-4-6 01:01         只看該作者

我就唔咁多嗲
滅團就無謂 交流戰打唔打?

我呢.本身就冇留意到e d野.不過我就日日上團版睇野.見到你地係到留言,真係
唔想講咁多.悶

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-4-6 21:22 發表
我呢.本身就冇留意到e d野.不過我就日日上團版睇野.見到你地係到留言,真係
唔想講咁多.悶
悶就叫你地班廢柴打滅團啦**粗俗文字**
咁咪可以換到你地團2場娛樂囉^.<

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-4-6 21:25 發表

悶就叫你地班廢柴打滅團啦**粗俗文字**
咁咪可以換到你地團2場娛樂囉^.
其實同你講咁多你唔悶我都悶.打唔打唔關我事.冇玩信長好耐.仲有.你話叫就叫呀?d0g?
娛樂呢.我就同緊fb d女吹水冇你咁多閒係到係咁串我地^^
仲有你話我串你地先.悶就叫你地班廢柴打滅團啦<-----
自己諗啦

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-4-6 21:28 發表

其實同你講咁多你唔悶我都悶.打唔打唔關我事.冇玩信長好耐.仲有.你話叫就叫呀?d0g?
娛樂呢.我就同緊fb d女吹水冇你咁多閒係到係咁串我地^^
仲有你話我串你地先.悶就叫你地班廢柴打滅團啦 ...
你地聊US先
令WE 火力大
而家招你地
唔得?

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-4-6 21:30 發表

你地聊US先
令WE 火力大
而家招你地
唔得?
你地聊US先<------
都係戈句.自己諗啦.你話係咪係囉 最緊要你開心