28 12
發新話題

02 ser

[Close]

02 ser

以前係02玩 好開心  好多實力強既人係到
但呢家02已經無哂人好多玩家都去哂其他ser
我認為人無分貴賤  但有分有品冇品
一d冇品既玩家正正係到影響緊vlan既口碑
(外掛) (走場) (冇品)

我從朋友處聽來一個02沒人的原因:  走場專員
我認為走場專員既出現係為左正面改善vlan某一d玩家過份善用走場功能既問題
希望走場問題得而改善 但結果卻令到一眾玩家投鼠忌器 導致02荒廢
我明白到 有時:彈機  斷線 可能令一些有品玩家出現走場的誤會
但我亦都相信vlan唔係一個唔講道理既地方 管理員 or 一d專門負責走場處分問題既人員一定會接受一d合理既解釋
但同時玩家大家會唔會變相理用呢d借口來做擋箭牌~以致以上所講既人員對大家失去信任?
我知我一個小小既vlan玩家 做唔到d咩  我亦都好小上線  但都希望出到一分力
我知道vlan有一d網吧服務係全場vip  如果一d家中經常斷線  而有能力負擔既  可以到呢d網吧玩~

我唔期望可以一夜之間02會好似以前咁  但..我希望慢慢黎
為此  我開左一個微不足到既fb群組:http://www.facebook.com/groups/378081298899141/
大家可以係呢個群組入面 招人去02玩一場有質素既信長  同時 亦都可以集眾人之力 剔除一些遊戲中既害群之馬
即是 經過每一場遊戲 而且係群組成員 可以係群組講出黎 令到每一場群組入面組成既遊戲得以完整~

我會接受大家既意見  我只係一個小小既玩家  希望以上既野可以令大家有所得益
我只可以做到呢d微不足到既事  但一切  都係為在vlan出道 vlan的玩家 vlan的聲譽
唔好話我係到拍馬屁  ...有邊個唔想自己係屋企玩得開心d  邊個唔想可以唔駛理會玩家既名是否戇9
有邊個唔想自己有感情既ac 因為個名戇左d比人踢  
我相信大家都想係一場信長入面 冇野須要顧忌 可以一心一意咁投入一場純粹既遊戲競技?

ps: 文章可能好亂~  希望大家睇得明/.\  我好小用論壇

上帝之所以讓人們都有指紋,是因為祂想讓世人知道,人們都有傷痕。

支持                 
但小心FB的起底

做咩咁感性
陽光k3

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-4-6 15:42 發表
支持                 
但小心FB的起底
為左大家  我果小小野算得係咩- -
我唔在乎呢d野  我出世唔係為左人地
佢地鐘意點講都係咁~
上帝之所以讓人們都有指紋,是因為祂想讓世人知道,人們都有傷痕。

支持heyman

引用:
原帖由 [SinGle]_小幽 於 2012-4-6 15:52 發表
支持heyman
LONG TIME NO SEE

支持02強勢路人ser

未夠level                                 

支持!!!

老實講.我甘新苦先升到20lv為左去高級ser玩
但係有時01+02ser 10個人都冇點會入

我打街去左GGX 高1了

引用:
原帖由 風花雪月。 於 2012-4-6 16:42 發表
我打街去左GGX 高1了
  番黎vlan玩!!!!

死rubbish扮感性

引用:
原帖由 WhyMeZeroDie 於 2012-4-6 17:21 發表
死rubbish扮感性
我同意既  有d人係要話下人先開心
要搵d野踩住 因為現實世界太空虛 要係網洛世界到找滿足感

支持支持
但係唔夠lv...............
等我努力升lv先
你要等我呀
同埋網吧係咪真係唔限年齡
幾多歲都入得???????????????

28 12
發新話題