發新話題

009技能最強組合

[Close]
-ha 999999999 應該好d

錯!
最強係 竹中  1技劍聖   2技魔水  3技 miss  大技 日本第一冰

爆塔打 800 13000 快到hihi 禁  4倍攻~~
MinG

回復 47# 的帖子

你係吾係想打1300?? 不如你改一改佢...

槍神2技霧忍大技夠你7LV GG人

回復 47# 的帖子

魔水左都開唔到劍聖,2個是但開得1個,打1300一個前田天生同風書魔水都夠你10LV2隻1300啦

引用:
原帖由 鴨仔超人 於 2012-4-5 22:55 發表
有變身技係最強
例如:百地訓下+個義龍/長宗之類   就會bug到0cd大技
百地訓下+個義龍大..BUG到5M血..

引用:
原帖由 cheungka06 於 2012-4-10 22:44 發表
你地全部錯哂
1技金波 2技仙豆 bug到變無敵
2招技已經屠泉
想知點解?
自己抽下囉
一技忠勝 大絕九鬼 同樣道理 自行參透特別之處
我開始微笑 以後會努力過的 很好

應該係道雪一技
00二技
宮本3技
佐佐大

咁樣會唔會屈d?

1技變bug大技2龍
3技爆99% 2技m$
sm 98

4招+仔技(英雄唔係+仔)夠哂<----V中真係睇人品

立花道雪1技
立花女2技
m錢3技
阿松大技
天生技佐木

引用:
原帖由 ︱柚子茶︱ 於 2012-4-14 11:19 發表
立花道雪1技
立花女2技

m錢3技
阿松大技
天生技佐木

撞技。

似勁

果然係得既樓主咁都比你諗到@@
不過變身大技有好多BUG數唔哂... 重屈機...

引用:
原帖由 ╭★Ins. 於 2012-4-15 08:12 發表
果然係得既樓主咁都比你諗到@@
不過變身大技有好多BUG數唔哂... 重屈機...
只限以下條件相符,數得哂
1.限時性變身技,且必須有加血效果(魔化金身)
2.切換變身技(有切換樣貌的均可)

如果是雙限時,或者雙切換的變身技,是無法bug血的
雙限時變身 無時限(可永久變身其中一個魔化金身,技能必須先點,建議點滿才進行雙限時變身bug無時限)
雙切換變身 兩種形態取代本尊,可隨時更換(注:其中一招變身帶增加移速效果才算實用)

發新話題