45 123
發新話題

[交流] 你地眼中既無敵

[Close]

你地眼中既無敵

點解有一部份次次出左一樣令人覺得好屈既你就覺得無敵!!
662羅係好勁==但只係講新世界d人既級數姐
四皇 值?億!?  羅咁既程度 海軍與政府都係給佢4.4億

如果OP 再過10年 可能有想像果實 想點就點
龍與人合體
非果實者有 五行技能
霸氣級別
661話有講 煙佬:你的霸氣還受不了係指霸氣防  唔係霸氣攻
即係霸氣有分級別了!!
有幾大既霸氣 受返幾多霸氣既力量
可能冰佬都係用霸氣頂左白胡招插!!
岩岩新世界既開始 唔好講無敵 ~~ 比人笑你無知

最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

霸氣一向都有分等級
引用:
尾田通過 DEEP BLUE 書籍裡解釋說,霸氣分有三個階段,初 / 中 / 上。
初級就好像路飛在女兒島,頂上戰爭那樣,激動的時候才隨機發動。
中級就是經雷利教學後,可靠自己的意識來控制武裝色,霸王色等。
上級後可以變成威壓就像香克斯,到白鬍子船上的時候,把船都給壓裂的效果。
Btw,
認真你就輸了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-4-4 20:48 發表
點解有一部份次次出左一樣令人覺得好屈既你就覺得無敵!!
662羅係好勁==但只係講新世界d人既級數姐
四皇 值?億!?  羅咁既程度 海軍與政府都係給佢4.4億

如果OP 再過10年 可能有想像果實 想點 ...
做左七武就唔再升懸賞架la 羅係做七武之前4億4

你未看透
我佛慈悲

依家出到佢無敵
咁就係無敵啦

我覺得都係算無敵

雷利在你開結界前就能把你秒掉
無什麼敵

咁講暗水咪做無敵 你估羅vs黑胡 羅有冇勝算??
你個結界都吸9左你呀
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-4-5 08:17 發表
咁講暗水咪做無敵 你估羅vs黑胡 羅有冇勝算??
你個結界都吸9左你呀
咁又唔一定既.假設黑胡同羅都係0霸氣.當暗水拉緊羅果陣...羅可以斬到黑胡一舊舊

回復 9# 的帖子

你當黑胡子無成長就能做四皇?
如果你假設羅可以反擊
我都可以假設幫黑胡反擊
但沒完沒了既鬥未有果結既野 所以我
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-4-5 12:29 發表
如果你假設羅可以反擊
我都可以假設幫黑胡反擊
即係話黑胡子一路用暗水一路爆技?都得既~~~~黑胡子既成長就係拎左勁多個果實..吸埋黎再用霸霸果實

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-4-4 21:04 發表
霸氣一向都有分等級

Btw,
認真你就輸了
上級可以將船壓爛,咁姐係人都可以壓爛@@
未行埋去都瓜得@@
工口工口

回復 12# 的帖子

咁你都有沒有見紅髮上白鬍子船個陣整死人呀?
如果咁係霸氣整死人都係實力低既人

使唔使毒成甘..
睇漫畫為左開心姐
無敵咪無敵囉
我又用火影做例子
見d人係到分析面巨男真正身份
真系搞鬼笑
係唔等作者出 係到嘈嘈閉
成班認屎認屁   
嘩 ! 好勁啊   你地分析得好透徹啊
最後  作者想點寫咪點寫囉=]
討論咁多 哂氣

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-4-5 10:59 發表
如果你假設羅可以反擊
我都可以假設幫黑胡反擊
乜佢吾係靠殺死白胡尼做4皇嫁咩 0-0
Time Wait For No One

45 123
發新話題