發新話題

祝賀AO.NET 網吧開幕 - 全新網吧

[Close]
琴日去左一去.嚇到玩完1場信就閃左
開完機無乜野既都..玩信長.1開波卡畫面..仲要1卡我同我3個fd  1齊卡.哇.lag又系1齊lag
另外個上連玩上網game都玩唔到.
之後d位就迫到爆炸
d人又要um黎um去.打飛機咩:funk:
之後黎左個肥婆.........:funk:  大家都知咩事.....:funk:
即刻閃左...:funk: :funk: :funk: :funk: :funk: :funk: :funk:

玩過一次 LAG既大佬  認真 野飲係-1蚊 仲好平 星期六又FREE BUT真係LAG
太愛才不能愛

Lag 機是有很多原因.

只有那麼少的資料,我們實在難以揾出lag機的真正完因.之所以搞壓力測試就是這個目的.

公平一點,我們已經用了全城最貴的網線,淨係比網線的費用都夠交租.
而且有其他客人昨天玩英雄聯盟說非常順,是不是只是信長問題還是其他,實在有待查證.

下次請親愛的客人到來時,遇到問題,請即揚聲,若果只是事後孔明是沒有用的.我們是很樂意解決問題.

仲有,大家都是來玩,不要人生攻擊,不要肥婆前.肥婆後.

認真說句,你們說地方迫.不是無道理,香港地方租金貴,又要維持低價錢,如何是好.多謝大家支持
而且我們已經不是最迫的一家.大家出去睇睇.

記住,有問題應該在場揚聲,如果只是小問題,立即解決後大家便可以順順暢暢玩,如果不揚聲,問題是不是出自我們也不知到.
最後,多謝大家支持!

聽講個度好似請人  0.0
@@

支持一下新網吧.................VLAN有無總店。。?

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-9 11:04 發表
支持一下新網吧.................VLAN有無總店。。?
本站所推薦的網吧,是使用vLan網吧系統,並非vLan經營,這一點不要混淆了,

所以沒有總店之說法.

網吧文化,多些包容,會更好,魚與熊掌,是好難兼得

邊有網吧甘平假^^

3個鍾$12-0-會吾會便左d

我都住黃大仙咖wo

下次同fd去下先

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-4-10 03:14 發表

本站所推薦的網吧,是使用vLan網吧系統,並非vLan經營,這一點不要混淆了,

所以沒有總店之說法.

網吧文化,多些包容,會更好,魚與熊掌,是好難兼得 ...
謝謝你的提點....
已在ao net 用中..
有個不善之處係....
英文...
信長顯示不到...
+上信長方面有少少lag...
其實應該和網吧負責人交待...
應該不關vlan系統問題+上我FD 死機....
還希望多多改善

回復 116# 的帖子

可在設定度選擇WAR3_VLAN

就可以轉為中文 在解像度可選擇10xx 以免看不到血量和魔量

我唔希望在星期六免費打機= =這吸引了無數小學_到網吧打機

我今天也去了 勁多小學_係度玩cso sd 仲有人玩3小俠玩到大叫 仲要出出入入

我寧願俾錢好過= =

仲有...12粒鐘28$係fake既= =其實e個係大貓黎

去左了..幾舒服,,但係D MON 好方

ao.net 報到
一切都不錯

___多鳥 好多粗口飛來飛去

(原來冇得留位..)

好平=.= 可惜太遠

發新話題