發新話題

祝賀AO.NET 網吧開幕 - 全新網吧

[Close]
4月7可能會去
間野可唔可以用自己滑鼠仲有,有冇通plan

好低..的確唔錯..
但係咁少位...
我驚間網吧賺唔到..
但都支持下

4月7號9點中係門口排隊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

E間野,真係難得一間上網唔lag,keybo好禁又舒服ge網吧
打左10個中,都仲係咁順,比起大埔任何一間都好=]

引用:
原帖由 阿平 於 2012-4-5 11:15 發表
E間野,真係難得一間上網唔lag,keybo好禁又舒服ge網吧
打左10個中,都仲係咁順,比起大埔任何一間都好=]
10個鐘..佩服..

比起I ON_ 同陽_ 好好多.
最起馬吾會LAG.平時去I ON_ 同陽_ 不係斷就LAG 打場信 偷圖都偷十年

其實..好多時Lag5Lag
都唔關電腦事..
只係睇網咖老闆肯5肯比錢用優質既商業寬頻only

「呢喃的歌聲」

佢12個鐘28$ 優惠到幾時?同埋呢個價錢係24小時嗎
8點後會仲平嗎@@?

引用:
原帖由 小飛豬 於 5-4-2012 12:51 發表

10個鐘..佩服..
大埔坐車去,都20蚊,本身諗28蚊加車錢都係48,我個面網吧都差唔多咁貴
點知..去到先知28蚊要12點之前
引用:
原帖由 心專屬於您 於 5-4-2012 23:55 發表
佢12個鐘28$ 優惠到幾時?同埋呢個價錢係24小時嗎
8點後會仲平嗎@@?
係8:00PM>12:00am開機先係

明天有沒有10部以上機留給我們團聚  時間大約12點  
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=523314&extra=page%3D1

直接打去問會唔會仲好

不要忘記今天1000-1800免費試玩,仲有位,不要落空,保證人人有份,快d拉大隊來吧

e家又吾係好多人打信咋啵

我都想去睇睇,地下個環境同大陸係點嘅樣。

發新話題