發新話題

某伺服器管理員對玩家作出小朋友行為

[Close]

回復 6# 的帖子

對唔住,之前我地真係好HEA,但係卑場主罵完,我地已經改善左,對之前我地既行為,非常抱歉,希望體諒,我地都係學生,都要考試測試同做功課.

回復 15# 的帖子

呢位先生真係唔好意思,基於你首次\既發言,我以為你係D KAI子,真係唔好意思,不過,"好"有問題已經係之前既事,依家暫時有問題既只係貼主,還請你原諒我剛才既言行,仲有唔好卑一個___既言行誤導

回復 15# 的帖子

E~嬲左我!? T.T
至多同你GAY一晚>.0

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表
為minecraft神聖的遊戲感到傷感吧

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得 ...
其實樓主你都幾串下...大大個字寫hkg戰士....你e家係想點??
先開貼...之前先黎Rc嘈???

日落-小D-屍君 20:47:28
咁就得 = 解決 ok

怕解決唔到先開貼先唱左個ser先 之後就黎rc同我地op嘈??

我無估錯...你ser名就係叫GAYER

自己私事自己解決,唔好引發罵戰

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-3-24 20:11 發表
好想知係咩SER
PM比名同IP我@@
還有#2 見習版主人兄....我地可以證明比你睇我地op有做野...
十分歡迎你黎玩...
你比名我...我e家幫你加白名單
比ip你都得...
Vlan 入法:入l4d比賽區...之後開minecraft    ip:192.168.82.14
非vlan 入法 : 119.246.85.59
No-ip :dreammysterious.no-ip.org
本ser線上地圖:http://119.246.85.59:8123/

我地個ser係1.2.3

vlan網:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=517393&page=4
香港Minecraft網 : http://forum.minecraft-hk.com/thread-5462-1-1.html

我都係ser op之一   我係rc都有嘈.......我ser名叫CyHei

歡迎你黎玩...

kking加左先,未必入

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-25 16:23 發表
kking加左先,未必入
已加了你白名單

抽下水先

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表
為minecraft神聖的遊戲感到傷感吧

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得 ...
還有說的!!!!請本人自己看看!!!!

還有關你既問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 th1 於 2012-3-25 12:16 發表
對唔住,之前我地真係好HEA,但係卑場主罵完,我地已經改善左,對之前我地既行為,非常抱歉,希望體諒,我地都係學生,都要考試測試同做功課.
如果個到d admin都好似你咁我會好開心,我一定會體諒
我同幾個fd玩,一齊由零開始
一開始admin同我地換地,跟住幫我地起番d野,好開心la,見到GM咁有誠意
轉個頭我地比人偷野,係咁係頻到講都無人理.....我地都算

好辛苦繁殖左50幾隻動物,比外人一句吾該殺晒,Admin淨係叫人道歉,
送番幾隻比我地重新繁殖.....都算

到我地繁殖番晒,連續2次彈ser無晒d動物,連續3次要重新繁殖

跟住我地擴大個牧場,逐隻逐隻羊染色(仲要齊晒16隻色),又彈ser無埋......
佢今次答我地係ser問題,話交比場主解決
到我見到場主泥左,諗住有d希望,跟住十問九吾應........到佢應個時就話叫我地吾好搞咁多野
又話我地養得太多走晒.....(10層深點走晒,d貓都走埋?.....)

又話無得用熔岩
問咁點整黑曜石又無人理,我地問十次,就比人無視十次
最好笑係好多人都有黑曜石既建築,點泥??

吾知咩事個d人吾好話人地吾體諒
有人破壞左成個半鐘先有admin理,第一個理仲要係half-admin

你地話人地不爽小圈子就去收費ser玩
咁你地小圈子不如自己開ser玩,是米??道理有咩分別??

無錯admin都係人,要被體諒,但有時無咁大個頭吾好戴咁大頂帽
高達00更新至第二季!!!
→按此回覆有齊下載點←
!!外傳線上觀看亦附在同區!!

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 17:16 發表

如果個到d admin都好似你咁我會好開心,我一定會體諒
我同幾個fd玩,一齊由零開始
一開始admin同我地換地,跟住幫我地起番d野,好開心la,見到GM咁有誠意
轉個頭我地比人偷野,係咁係頻到講都無人理.....我地都算

好辛 ...
我開始忍唔到!!!!! 首先,你講我地小圈子!!! OK無咩問題,我地咩都無做過!!!係RC個南瓜族係伺服器條村D人整架!!! 你講話你無哂D動物,我地有唔理咩??? 我作為場主,我知道左第一時間就飛左黎放返D動物比你地架喎!!! 你係唔係係木馬果到個農場咩???我伺服器重開之後無哂動物,我已經搵緊方法搞緊啦,如果你講我地無比,我吹脹左Lor!!!

首先黑躍石我地都可以比,加上我地都有好多野係到煩緊=.= 我地無講唔幫,我地又唔係唔理你,你都要知道,伺服器好多人係到打字,一時三刻我地可能睇唔到啦!!!但我地有其他方法可以比玩家聯絡我地!!!但係我都唔見有人打野喎=.=

無哂動物我都真係唔想!!! 我唔係唔想理你,但係我唔係Server到架!!! 我日日連game都無玩係到搞個伺服

唔該我好對唔住!!! 因為我無能,搞到Game都無入係甘整ser , 我唔入Ser係我錯!!!

你個建築比人破壞你有無打指令睇下邊個爆你野先??? 我地咩都唔知比人開貼X我個伺服器,我都無出聲好耐,但我真係忍唔到 點解我比左野你,都要話我無比!!! 天理何在呢??

唔好意思我都唔想有咩罵戰!!!! 我只係想快D搞掂!!! 如果無事唔該DEL左個貼佢!!!

有咩問題可以入我 RC !!!

引用:
我開始忍唔到!!!!! 首先,你講我地小圈子!!! OK無咩問題,我地咩都無做過!!!係RC個南瓜族係伺服器條村D人整架!!! 你講話你無哂D動物,我地有唔理咩??? 我作為場主,我知道左第一時間就飛左黎放返D動物比你地架喎!!! 你 ...
重點吾係咩有無比番d動物啊,咩幫吾幫我地搞
如果真係睇吾到我吾會咁燥
你地d admin直頭係頻到佢有佢同d fd傾計,我地幾個人問極都無人應
仲要係每一次都係咁

場主,我好明白你既感受,我地幾個fd圍內都開過ser,知道開ser好多野煩
但你請admin番泥無非都係想分擔工作,係米?
而家個重點係次次同你地d admin講野都比人無視
無視吾緊要,佢地係因為自己玩,自己傾計而無視左我地
尤其係琴日,家陣吾係話你地吾比d黑曜石我地
我地問極點有都無人應,點會知係admin比

線上3個admin加個half admin,無一個應我地......
線上連埋我前後3個人講野,無人應,個m群直頭廢
如果係一次半次我地會話人咩???

不過之後既搞破壞我想對你講番對吾住
我地幾個只係想證明比大家睇,你地既admin好無用
重生點放水放左半個中先有人理我
前後成20幾桶水
我2個fd拆左2個瑪利奧,又入侵新城..............可以幾乎2粒鐘都無admin處理

我造成既破壞我吾介意你開番ip比我修理番再封
但你都諗下你請既admin除左小圈子玩,仲做過d咩

高達00更新至第二季!!!
→按此回覆有齊下載點←
!!外傳線上觀看亦附在同區!!

回復 28# 的帖子

First of all 我係好文雅打哂上文!!! 下文我咩都唔理,唔好講我態勢唔好ok??

唔好意思喎 !!! 小圈子係想指咩先,如果係講我地個南瓜族頻道,我無野好講!!!!

我地個南瓜族頻道係南瓜村D人叫admin整架lor , 你唔知唔好係到嘈啦小 學 雞!!!

你比我地admin ban左我都想知點解 ok??

不過之後既搞破壞我想對你講番對吾住
我地幾個只係想證明比大家睇,你地既admin好無用

我估無人係睇得出你想表達我地admin好無用!!!

如果個個人都係好似你甘,仲有人會開ser咩??? 你諗下自己爆人野係唔係唔岩!!!

你打野係RC到又唔係用咪同我地講,我估人人玩緊果時注意力唔會係rc到 因為差唔多人人都係用咪的!!!! 你又有無試下用個人通訊同admin講呢???

唔該你諗下你自己同埋D fd整我個伺服器點解仲可以甘多野講!!! 好似自己掂哂甘,又講我地小圈子都唔知你想點,你地比人串/比人講粗口罵都可以屈去我地admin到,如果係甘唔該唔好入黎我個伺服器 ok???

我2個fd拆左2個瑪利奧,又入侵新城..............可以幾乎2粒鐘都無admin處理

甘唔係好好咩我地唔理你地比你地搞!!! 好心你啦我地琴日都唔得閒online map比條人友係甘洗頻,煩到我地死!! 仲要係到講我地,你地甘叫表達意見我真係服左,做立法會果D kai子長毛啦!!!做埋国家主席啦,甘唔講道理,係甘 "被" XX 又 "被" YY 甘好煩呀!!! 又要破壞又要講我地無能,你想點呀,講野唔經大腦??定想要我x 7你呀??

搞到我都火起哂,你知唔知呢,整一個大ser難過整個細ser 3倍呀??? 你夠講自己有開過ser甘都要搞破壞,你都好意思講自己係場主 Lor !!!!

我地admin有咩唔會幫先??? 有問題第一時間幫,你地講有咩我地都幫手,仲要講我地小圈子, 喂你無病係唔係呀??? 小圈子唔好亂甘講ok???

小圈子就是指一些人為了想排擠一些與自己意見相左的人,而與自己同聲同氣的朋友圍成一個圈子,就是這樣

另一方面,如果是以政治來說的那個小圈子,我相信你也聽過「小圈子選舉」吧。我舉個例子,例如有一個功能組別叫「醫學界」,顧名思義就是只有醫生們才能為自己所選的候選人投一票,如果你不是從事這行,你是沒可能參與是次選舉的!

唔該有時間講我地小圈子唔該上下網睇下咩叫小圈子啦!! 唔好好似果D咩 HKG 戰士甘啦 , 小小野搞破壞又要好X有道理甘,你想點呀搞死我個伺服器??? 我地無做錯唔洗怕你地D人

如果你仲認為自己無錯甘我真係好想笑出黎lor

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 19:23 發表

重點吾係咩有無比番d動物啊,咩幫吾幫我地搞
如果真係睇吾到我吾會咁燥
你地d admin直頭係頻到佢有佢同d fd傾計,我地幾個人問極都無人應
仲要係每一次都係咁

場主,我好明白你既感受,我地幾個fd圍內都開過ser,知道 ...
你話你講左好多次...
你諗下...個server有20幾人....個個都係到打字...你覺得admin睇到咩???
admin係幫得幾多得幾多...你打字我地睇得幾多呀...諗下啦...
你試下你做admin d人係到打字...你睇得邊幾個???
你話admin唔做野啦...成班admin走去整新城...
難道得2-3個admin就會整好新城咩???
唔信你問下d玩家...admin有無幫過佢地手...
一定有人話有 有人話冇...
50隻羊...admin早就比左一次你啦...不過係因為個ser好似中左bug...所以整走左d羊,雞,牛
唔係得你一個無左d野呀

還有d羊無肉...鬼會殺你d羊咩...加上50隻羊佢殺完,,你都剛好回到home啦...要殺都就去殺牛殺雞啦

發新話題