21 12
發新話題

[親身經歷] 坐港鐵到觀塘站驚見有人跳軌

[Close]

坐港鐵到觀塘站驚見有人跳軌

2010年11月28, 星期日
要去見社工約左9點,,,,
甘早上例車班次好密1min左右就1架,,
甘就要行去塔電梯la, 未行到埋去我見到有個女人流哂汗甘等車,但又想沖前,甘我就無理la繼續行準備落電梯果時e經講往吊頸令例車到達
跟住聽到炳boom 跟住豬..................甘聲==
跟住我聽到好多人大叫-0-
走上車頭1望.......見到有個女人跳軌需然==無展佢個身撞到佢彈左去前面
頭破血流 跟住我就反轉頭睇-0-果個女人完來係想跳軌自殺==
跟住我都5記得左我要見社工 直至Police來左叫我地5好睇,
後來發現個女仔証實死亡,  果時我腦海係甘浮現血肉懵胡ge情況~
當時我都好驚,,因為我起佢林死前望住左佢= =
需然佢合埋眼==但好多血
但因為我見個佢真面目所以我當時係諗到佢死左都會mark大眼==
到我走果時, 我都行去往藍田方向望1望仲有無血積-0-
需然無左,跟住我都即黑走反去往旺角方向反屋企-0-
感想係想分享見到人自殺ge感想...同經力

支持原創

嗯 我也幻想到當一個人死之前看見過你,但在短短幾分鍾就離世了..那種眼神真的很崩潰...

引用:
原帖由 Mp. 於 2012-3-23 16:35 發表
支持原創

嗯 我也幻想到當一個人死之前看見過你,但在短短幾分鍾就離世了..那種眼神真的很崩潰...
我好驚==而家諗反起...
塊面同個腦都抽住震==
我記得個畫面e+有d谷眼水

客到ME 9縮..睇完

引用:
原帖由 Milky 於 2012-3-23 16:42 發表
客到ME 9縮..睇完
會5會係甘牙,,,你呢d誇張法用來作鬼故甘就岩la
原創有2分加ga

我作文不嬲都叻   .

引用:
原帖由 Milky 於 2012-3-23 16:45 發表
我作文不嬲都叻   .
甘我都代表版主1句,,
希望多喲支持鬼怪區la
你作文甘叻, 作鬼故都應該好叻叻ga ma!!
5好哂左佢,都係人才來

免了 C HING
我有時間打信更好

引用:
原帖由 Milky 於 2012-3-23 16:52 發表
免了 C HING
我有時間打信更好
需然打信都要用腦C考,
BUT你作文個腦會C考得仲多,
會幫助腦部發達,,增加你的創意思維令你腦部更豐富,,
作5作就由得你ga la,!!

我就怕呢d
作作下  變左好似你咁女鬼

引用:
原帖由 Milky 於 2012-3-23 16:58 發表
我就怕呢d
作作下  變左好似你咁女鬼
我跟本就是一隻女鬼,
是一隻女吸血鬼打劫你d $同分:@
快d作文!!作d鬼故出來比我欣賞

我日日塔地鐵都撞唔到你呢隻女鬼wo

引用:
原帖由 Sniper☆殤 於 2012-3-23 17:32 發表
我日日塔地鐵都撞唔到你呢隻女鬼wo
因為我化身左其他樣你點會見到我

嘩          屎忽.鬼阿
閃!番工    .ha

引用:
原帖由 Milky 於 2012-3-23 18:25 發表
嘩          屎忽.鬼阿
閃!番工    .ha
去死la你,版主,有人悔辱我快d扣佢分

21 12
發新話題