25 12
發新話題

小小心聲

[Close]

小小心聲

唔經唔覺, 夜夢已經踏入一週年, 個團呢年裡面經歷過起起跌跌, 離離合合, 縱使如此, 我地都可以準備開第三分團, 而且排名都可以追返前三甲的成績, 總算不錯.
自從小弟投身左要跑數既工作, 就經常有段時間會潛水失蹤, 陪唔到大家玩真係好抱歉, 不過好慶幸我有一班真心既好團友好兄弟, 當我不在既時候都幫我撐住, 在此真係好感謝大家.
夜夢琉璃一直以黎比到我既感覺係好團結, 每一個都係與眾不同的高尚玩家, 新的一年我衷心希望夜夢特質會燃點下去, 讓夜夢精神感染更多的人, 讓你們每一個都會身位夜夢既一份子而驕傲

(中文唔好,似小 學 雞作文, 請見諒xd)

按圖進入團版:)

只怕夜夢精神是淮笑傷的精神 已慌

那怕你是小 學 雞.永遠站在你的旁邊唷

引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2012-3-21 21:30 發表
那怕你是小 學 雞.永遠站在你的旁邊唷
gay m錫錫.............

回復 4# 的帖子

咁多人 ...........

傷J 唔再愛我

引用:
原帖由 patrickcox109 於 2012-3-21 21:32 發表
傷J 唔再愛我
我會幫趁你架wo鍾仔

引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2012-3-21 21:32 發表
咁多人 ...........
hi auntie..來個霸王硬上西蘭草.理得幾多人

no~~~~~~~~~~~~~~

齊心洗泉
無冕者

引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2012-3-21 21:36 發表
no~~~~~~~~~~~~~~
已嘗西蘭草的味道...感覺極苦x_x

引用:
原帖由 .mL 於 2012-3-21 21:50 發表
已嘗西蘭草的味道...感覺極苦x_x
oh no.......原來係咁苦

咁就一年,我經歷左大半年,係e到真係令我大開眼介高手雲集
ml<34月團聚唔好唔黎

夜夢兄弟們繼續加油!!!!!!
題外:第三分團叫咩名??發夢?惡夢?超夢夢?

講得好wor傷J
雖然本少成日俾人串
但係都好開心入咗呢個團
話時話好似無去過團聚

引用:
原帖由 織菊.防基 於 2012-3-22 00:29 發表
oh no.......原來係咁苦

咁就一年,我經歷左大半年,係e到真係令我大開眼介高手雲集
ml
放心WO..一定見埋大家最後一面既

引用:
原帖由 .mL 於 2012-3-23 00:40 發表
放心WO..一定見埋大家最後一面既
R u sure ?

25 12
發新話題