27 12
發新話題

搞事的人

[Close]
祝你早日用密碼插件
我玩果個1.2.3的SER有密碼插件

不過成日都有破壞者專來搞事.....

引用:
原帖由 katat1 於 2012-3-20 10:31 發表
祝你早日用密碼插件
我玩果個1.2.3的SER有密碼插件

不過成日都有破壞者專來搞事.....
e+有左了多謝
完全唔知讀完書搵d咩工做好,有冇人收都係一個問題

我輕輕甘調查左件事...知道左來龍去脈.........
其實一開始系RiG_Ym開始.......
佢加左好多佢既fd入黎...再加上用你ac op自己
然後op全部fd....之後個ser就亂曬

我知道佢今晚會再黎搞事........
建議立即加白名單or換ip...........

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2012-3-20 17:36 發表
我輕輕甘調查左件事...知道左來龍去脈.........
其實一開始系RiG_Ym開始.......
佢加左好多佢既fd入黎...再加上用你ac op自己
然後op全部fd....之後個ser就亂曬

我知道佢今晚會再黎搞事........
建議立即加白名單or ...
真係?咁木番黎叫佢快d整

引用:
原帖由 卍日世里卍 於 2012-3-20 17:54 發表
真係?咁木番黎叫佢快d整
嗯....我同佢講左陣野...
佢話:我_你.....我返屋企炸左個唔知乜king ser lor

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2012-3-20 18:12 發表
嗯....我同佢講左陣野...
佢話:我_你.....我返屋企炸左個唔知乜king ser lor
唔係太明,king ser?

引用:
原帖由 卍日世里卍 於 2012-3-20 18:25 發表
唔係太明,king ser?
佢原本系话 乜king ser...
我估系佢唔記得系kking

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2012-3-20 19:38 發表
佢原本系话 乜king ser...
我估系佢唔記得系kking
ser又比佢地搞到咩咁,唉

SER一出名就一定有的事...

救命呀
昨日玩果時,成間屋比人折9左

搞到我又要拿d野去副城,再折左個主城佢

唉.............

又要找個新地方起新主城

引用:
原帖由 katat1 於 2012-3-21 13:32 發表
救命呀
昨日玩果時,成間屋比人折9左

搞到我又要拿d野去副城,再折左個主城佢

唉.............

又要找個新地方起新主城
咁你想點e+-.-

回復 26# 的帖子

沒辦法
玩緊1.2.3版本
現家D搞事佬愈來愈多

27 12