27 12
發新話題

搞事的人

[Close]

搞事的人

RiG_Ym [/113.252.195.40:52601]
ice_ [/113.252.195.40:52634]
ice_ [/175.138.251.94:2249]
ToM_Oh [/175.138.251.94:2217]
[/175.138.251.94:2283]
[/113.252.195.40:52565]
呢6個人係我地個server搞事
唔排除ice同tom仲有最下果個係網吧,又有可能係同一個網絡ip唔同機
希望大家叫各大server封佢ip同名
有好多證人見住佢地搞事
而有兩個唔比名.....因為佢用我名同ming玩,比gamemode佢fd,再ban哂我d fd
果時我訓左
--------------------------------------------------
搞事的人聽住,開ser果條友可以back up番你的紀錄咖,唔好傻啦,以為用ser主的名大哂?
-------------------------------------------------------
此事之後本server會增加密碼插件

你錯啦
果個假kking唔係比gamemode佢fd  係比op

建議你長on  唔on既時候關ser。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

證人一號得我冇比佢d fd ban,條友玩野玩得太過火當時我仲念住係木係到玩野點知唔係
完全唔知讀完書搵d咩工做好,有冇人收都係一個問題

係時候傳送一些防HACK機技術了

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-3-20 00:55 發表
係時候傳送一些防HACK機技術了
唔關事= =佢用我名玩

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-20 00:56 發表
唔關事= =佢用我名玩
用你名玩大哂仲有快d整pw

證人二號 :

是咁的,我本來見到RIG先的,佢玩TNT,我打死過佢一次,仲大佢話唔收手就BAN
之後佢FD入左黎,我心諗點解比到OP既!?原來,Ming,踩了屎。

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-20 00:56 發表
唔關事= =佢用我名玩
有插件預早好似咁啦

引用:
原帖由 卍日世里卍 於 2012-3-20 00:57 發表
用你名玩大哂仲有快d整pw
班友好gag,以為冇得back up

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-3-20 00:58 發表
證人二號 :

是咁的,我本來見到RIG先的,佢玩TNT,我打死過佢一次,仲大佢話唔收手就BAN
之後佢FD入左黎,我心諗點解比到OP既!?原來,Ming,踩了屎。 ...
最重要係佢用tnt爆左我個5層木屋第2層

IP 113.252.195.40

和記固定IP(吾知新界定香港島)

IP 175.138.251.94

好似網吧IP

引用:
原帖由 卍日世里卍 於 2012-3-20 00:59 發表
最重要係佢用tnt爆左我個5層木屋第2層
hAHAHAHAHAHA!!!

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-3-20 01:14 發表

hAHAHAHAHAHA!!!
你再笑我炸左你個人仔-.-

唔好以為vip大哂

講真
起底超難 .....

27 12
發新話題