發新話題

[未評] 單挑: |LoSeR|aM vs 爽威威

[Close]
猩手下留情
因你而在

Me 唔係叫明仔呀
因你而在

個post 19號發....am都問人幾時p
爽哥21號先上水.都少左兩日可打既時間la...
am係到個陣又唔見對手...對手係到am又忙緊
我唔想決賽係乜都冇打就分勝負囉...
最後兩日先積極約戰真可悲
因你而在

其實真係好高招...技術性擊倒..我就真係汗顏

因你而在

竟然講到有心打.有時間係到傾不如用D時間約戰啦
我地呢D花生仔係到等決賽精彩既表演.
到時管理員唔接受既再算啦
最少打過
因你而在

引用:
原帖由 爽威威 於 2012-3-23 07:47 發表
約戰留時間是常識吧?
你19號只問一次 我msn也有加你 你沒問 有咩計
仲要你係21號凌晨時間問 點應?
21號係最後一日
仲有琴晚係你叫我唔洗等你 你認輸..
而家又話無意思 乜都比你講晒
我今日要返工 打唔到 ...
引用:
原帖由 |LoSeR|aM 於 2012-3-19 19:13 發表
幾時打得?
1. 你21號先上水.點應???人地19.20號超得閒
算了........

2.原來約戰既基本常識係回覆POST唔算問...一定要MSN問先算係約戰?
定你想講約2次先叫基本???要問你幾多次先算真正既約戰阿?
定約戰=要loser am出聲先叫約.你唔講得野?
竟然你會上網睇post知道loser am講野.姐係你表示佢講留言既資訊係有用嫁啦
唔好同我講咩有人用佢ac回之類呀.你知道人地幾時講野嫁.姐係你有睇啦

3. 你今日要番工...一句打唔到就可以推哂所有野
人地番工都會話幾時可以打到.你番工24小時???
唔會放工的??? 我看不到你有多大既誠意想打wo
講規則loser am係輸左嫁啦..人地咪話投降囉
有得打人地都唔會咁講啦...將心比己諗下

4.雖然私底下識 但loser am冇叫我回覆.我只係看到post為他不憤
其實你可以絕d嫁.最後一日先上水say依家打到.再遲d打唔到嫁啦
點解你唔咁做既? ([呢點比較主觀...如果你冇可無視)

因你而在

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-23 12:00 發表
2012年03月22日 23時59分

時間已經過左, 會考慮 雙雙否決

在2012-3-21  我已經叮囑過要儘快比賽..
根本不尊重比賽.都已經決賽了.
小朋友玩泥沙? 次次都要延期,比賽舉辦來做咩? ...
+1...同意管理員既決定
因你而在

支持雙方....冠軍在望阿  
加油  
贏左既將獎金交俾呀里再轉交我
因你而在

恭喜爽威威
新團隊精英賽可以公佈了
因你而在

發新話題