發新話題

[未評] 單挑: |LoSeR|aM vs 爽威威

[Close]
我做槍手算      
虛幻精英<

2012年03月22日 23時59分

時間已經過左, 會考慮 雙雙否決

2012-3-21  我已經叮囑過要儘快比賽..
根本不尊重比賽.都已經決賽了.
小朋友玩泥沙? 次次都要延期,比賽舉辦來做咩?

引用:
原帖由 爽威威 於 2012-3-23 07:47 發表
約戰留時間是常識吧?
你19號只問一次 我msn也有加你 你沒問 有咩計
仲要你係21號凌晨時間問 點應?
21號係最後一日
仲有琴晚係你叫我唔洗等你 你認輸..
而家又話無意思 乜都比你講晒
我今日要返工 打唔到 ...
引用:
原帖由 |LoSeR|aM 於 2012-3-19 19:13 發表
幾時打得?
1. 你21號先上水.點應???人地19.20號超得閒
算了........

2.原來約戰既基本常識係回覆POST唔算問...一定要MSN問先算係約戰?
定你想講約2次先叫基本???要問你幾多次先算真正既約戰阿?
定約戰=要loser am出聲先叫約.你唔講得野?
竟然你會上網睇post知道loser am講野.姐係你表示佢講留言既資訊係有用嫁啦
唔好同我講咩有人用佢ac回之類呀.你知道人地幾時講野嫁.姐係你有睇啦

3. 你今日要番工...一句打唔到就可以推哂所有野
人地番工都會話幾時可以打到.你番工24小時???
唔會放工的??? 我看不到你有多大既誠意想打wo
講規則loser am係輸左嫁啦..人地咪話投降囉
有得打人地都唔會咁講啦...將心比己諗下

4.雖然私底下識 但loser am冇叫我回覆.我只係看到post為他不憤
其實你可以絕d嫁.最後一日先上水say依家打到.再遲d打唔到嫁啦
點解你唔咁做既? ([呢點比較主觀...如果你冇可無視)

因你而在

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-23 12:00 發表

在2012-3-21  我已經叮囑過要儘快比賽..
小朋友玩泥沙? 次次都要延期,比賽舉辦來做咩? ...
+1...同意管理員既決定
因你而在

雙雙否決  
可唔可加插d人入黎搶冠軍$$

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-3-23 12:11 發表

+1...同意管理員既決定
你沒有看得到他每次都是在早上6點幾問人打得未 叫人點打=.=  
專登6點幾起身打???????????????????

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-23 12:00 發表

在2012-3-21  我已經叮囑過要儘快比賽..
小朋友玩泥沙? 次次都要延期,比賽舉辦來做咩? ...
玩咩泥沙 你自己睇返晒D 回覆 對方21號零晨問 我訓緊覺. 我21號11點幾回覆左可以打 等到夜晚9點都唔見人 改為22號晚上打. 22號等到12點都打唔成   我點樣玩泥沙法?

AM反正你都唔介意認輸`不如你拿200$算啦=口=

唔好搞到大家都沒$_$

引用:
玩咩泥沙 你自己睇返晒D 回覆 對方21號零晨問 我訓緊覺. 我21號11點幾回覆左可以打 等到夜晚9點都唔見人 改為22號晚上打. 22號等到12點都打唔成   我點樣玩泥沙法?
對手因為22號晚都不能出戰已於MSN話棄權 只不過我想比機會先睇下你地比唔比星期6再打. 如果唔係 本身我就已經嬴左. 何來會雙雙否決?  好唔公平姐你個判決
暫定雙雙否決,因比賽時間已過.內部討論后,再另行公告.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-23 13:57 發表

如你說.請叫對方上來.留言講述經過..
我而家返緊工  我回家可以手機CAP圖上黎證明我冇吹水. 但係 我唔想勝之不武 我誠請你地比次機會我地 於星期6 或星期日打 因為我地兩個都好尊重比賽  對手都好有品  見時間到期話認輸算.  希望你地管理員可以体諒下我地打工仔  撞到正佢成日返夜  我就夜晚唔可以太遲訓  因為要返學同返工 .

今期冠軍 雙雙否決 獎金就一於累積落下期啦
55 就咁決定!!!!!!!!!1

小飛豬你小學畢業? 人地就唔到時間打話人唔尊重比賽 "玩泥沙"
你咩point黎? 姐係你意思vlan比賽第1 反工第2 一定要尊重比賽先 唔可以反工先?
你老味你都on狗狗 每個post 睇你d留言都覺得你on狗 今次仲on狗

引用:
原帖由 賤貨Yiu 於 2012-3-23 14:47 發表
小飛豬你小學畢業? 人地就唔到時間打話人唔尊重比賽 "玩泥沙"
你咩point黎? 姐係你意思vlan比賽第1 反工第2 一定要尊重比賽先 唔可以反工先?
你老味你都on狗狗 每個post 睇你d留言都覺得你on狗 今次仲on狗 ...
引用備案.

希望小飛豬比多少少時間

比足雙方一個星期時間,延期至2012-3-25 星期日晚上 11:59分
註: 上傳rp系統因過期限已經鎖定,請使用回帖形式上傳rp

發新話題