發新話題

War3 防 MH 更新公告

[Close]

War3 防 MH 更新公告

3月19日 vLan 就 War3 防 MH 更新, 如果 Warcraft III 標題
未能自動轉為 IPvE.COM vLan - Warcraft III 就無法連線,
請自行調整防火牆軟件設置, 或到 問題解答 尋求協助

以下 MH 經測試已被封鎖:
Rufus
safeclick
eflayMH_v0.4.6
GH211
guai3.6.0
kLoader
FHack
GMv77
GMv91
T人工具

若你發現可用的 MH ,請 e-mail 致 [email protected] 並說明使用方法.

多謝大家支持.

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-3-19 12:06 發表
我冇任何外掛,,,
我一開WAR3就彈出
叫我停用外掛.我刀冇用停物Q
我重新開機刀係咁
完全開唔到
你可以嘗試下載修復檔 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=380871

或者自行刪除 war3 資料夾中的 mix/flt  檔案

引用:
原帖由 銘銘b 於 2012-3-19 16:13 發表
龍大如果發現左外掛會唔會有積分?
睇情況,  e-mail 到 [email protected] 提供可用的 MH 並註明使用方法,  優先提供會有獎勵.

引用:
原帖由 新地圖13.0e 於 2012-3-19 18:32 發表
kLoader+GMv77,仍然安全

代表改名,開圖,踢人仍然可行  sosad
已測試並不可行, 需要特別方法?  或者需要再進一步加強封鎖.

引用:
原帖由 andrew7894 於 2012-3-20 10:21 發表
如果 Warcraft III 標題
未能自動轉為 IPvE.COM vLan - Warcraft III 就無法連線

請問點解決?  現在入唔到..
你可以嘗試下載修復檔 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=380871
或者自行刪除 war3 資料夾中的 mix/flt  檔案

若無法解決, 請到 問題解答 區開貼, 會有人幫你.

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-3-21 19:10 發表
我家下成日玩玩下就幾萬ping (fd場 我fd睇我ping)
關哂d野又彈個war3 error 出黎
咩問題=,=
幾萬ping ... 今日已就可能引致彈錯部分作出改善, 麻煩你更新 vLan 試試

如果問題依舊, 可否約個時間, 遠端幫你睇睇.

如果入場玩緊先開, 在 3 ~ 10分鐘內就會被彈

引用:
原帖由 tch_frank 於 2012-3-23 13:37 發表

如果冇記錯VLAN 防MH係vlan既程式唔關WAR3事
佢講既網有1個程式係可以關左VLAN防MH就可以用MH程式
甘樣做可能會導致斷線的.

引用:
原帖由 tch_frank 於 2012-3-23 13:31 發表
點解好似更新左防MH就好易彈GAME 唔知係唔係我部電腦問題
玩下玩就彈出個war3 error
this application has encountered a critical error:
Fatal error!
Program:d:\warcraftIII\war3.exe
exception: 0xc0000005(ac ...
22號下午5點已對此問題作出改善, 請重開 vLan 更新到最新版本試試.

我地用 windows 7 32/64bit  多部機多次測試, 並未再發現問題.

發新話題