發新話題

[交流] [認真MODE]毒毒果實無敵咁制

[Close]
引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-14 19:48 發表

講真個句,如果識,毒佬係推進塔一早打底路飛啦
咁漫畫夠冇話艾斯識霸氣啦,咁艾斯到底識唔識?

人真識進步,2年前唔識唔=佢依家唔識

你1歲果陣唔識行,依家識唔識跑?
神龍寺NAGA-

引用:
原帖由 神龍寺阿含 於 2012-3-14 20:36 發表

咁漫畫夠冇話艾斯識霸氣啦,咁艾斯到底識唔識?

人真識進步,2年前唔識唔=佢依家唔識

你1歲果陣唔識行,依家識唔識跑?
你咁樣同打橫黎講有咩分別,唔想係到生仇~
工口工口

回復 60# 的帖子

講真個句,
麥哲倫 唔洗用霸氣都夠搞掂Luffy
Luffy同麥哲倫已經戰輸
只係比Mr.2救左佢揾人妖王幫手

再者Luffy被打輸
之後點做落去?
明顯係劇情需要

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-14 20:44 發表

我見到佢咁講之後...諗到..e..2年.咁應該全部人識哂霸氣啦~~~
~
~唔好用全部咁誇張啦....半個海軍都識啦掛
2年喎
人識進步架係咪先~~(純粹gag)

~
~
~
~我想講既就係..唔一定個個人都會學霸氣

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-14 20:44 發表

咁唔進步唔通退步咩

係打橫黎講架啦,係咁架啦,好出奇咩
引用:
原帖由 BSL 於 2012-3-14 21:01 發表
我見到佢咁講之後...諗到..e..2年.咁應該全部人識哂霸氣啦~~~
~
~唔好用全部咁誇張啦....半個海軍都識啦掛
2年喎
人識進步架係咪先~~(純粹gag)

~
~
~
~我想講既就係..唔一定個個人都會學霸氣 ...
所以我冇講過麥哲倫識霸氣
神龍寺NAGA-

我覺得路飛隊友 應該有2個識用呢d 係武器種類

引用:
原帖由 KinG_SiuBLuE 於 2012-3-15 20:29 發表
我覺得路飛隊友 應該有2個識用呢d 係武器種類
zoro個d算唔算見聞色..
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-15 21:10 發表

zoro個d算唔算見聞色..
反應快....掛...因為作者可能遲d會話佢識..我又唔咁斷言佢唔識見聞色..但係2年前.佢地個個都好打得.反應好快啦

用霸氣吧

毒果唔算係無敵

運用霸氣唔係將霸氣前繞係身 打落自然系到 佢就不能化成果實能力 所以打到自然系
咁打毒佬果陣佢都變唔到毒 咁點會毒到人?

但唔係個個都有霸氣,呢個先係問題

嗯 係幾勁既 不過都係輸左
認真你就輸了:)

毒毒勁就勁
但佢每日要用20粒鐘all屎排毒
比我都唔用
岩唔岩先?

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-3-14 19:48 發表

講真個句,如果識,毒佬係推進塔一早打底路飛啦
毒佬識唔識霸氣都打得低路飛架la- -(以2年前黎講 e+唔知-3-)

發新話題