發新話題

[未評] 單挑: 朗乂少 vs 浪跡↗天涯

[Close]
引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-3-7 18:47 發表

好彩我冇話識製片等於玩得廢      但都吾覺得佢製出黎d片得人中意,勁

=.=冇甘得閒整 我都想學咖
我家小其睇黎要學下整影片
比你發現左我=其哥條O靚TIM ...
整片無罪
你家其哥識整片又點?? 無技術

引用:
原帖由 浪跡↗天涯 於 2012-3-7 18:48 發表

整片無罪
u識整片又點?? 無技術
你岩=.=不過我係吾識整影片^^走場X

WHO SAY 有罪=.=FF小陣

回復 31# 的帖子

整片無罪
U識整片又點?? 走場狗

劉亦菲有如...仙女下凡、不食人間煙火.........­

引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-3-7 18:49 發表

你岩=.=不過我係吾識整影片^^走場X

WHO SAY 有罪=.=FF小陣
走場有rp嗎

回復 32# 的帖子

x??對住d走場狗洗咩比面=3=
都話人地天涯哥走場唔用呢個ac架...
係wor..人地係彈機..
朗咪再抽人水..人地掛住個朵就可以掩飾走場 sor係彈機..

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-3-7 18:50 發表
走場請比rp

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-3-7 18:47 發表
??輸又點=3=
我希望下次可以頭三場打都唔洗打就晉級...但咁樣又顯得成舊_咁...
唔好對號入坐....
咁你唔識野啦啊"其哥", 你又冇份打 又一早gg左 你咩資格講佢任何野
唔洗打正明左個天都唔想天涯哂時間0_0直入

引用:
原帖由 浪跡↗天涯 於 2012-3-7 18:50 發表

走場有rp嗎
=.=冇RP..........
甘HOW
引用:
原帖由 浪跡↗天涯 於 2012-3-7 18:51 發表

走場請比rp
走場就要比你!?
係要SAY你走場X既啦=.=

引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-3-7 18:52 發表

=.=冇RP..........
甘HOW
可能你認錯人
我無記錯你走過場wo
走場x

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-3-7 18:50 發表
都話人地天涯哥走場唔用呢個ac架...
係wor..人地係彈機..
朗咪再抽人水..人地掛住個朵就可以掩飾走場 sor係彈機.. ...
-3-如果1場就抽 咁你去抽d神手都得啦你有冇彈過機先
系wo冇bo,其哥新手ser王黎架ma:Q:Q緊系場場好似果只果心咁60幾殺

引用:
原帖由 承諾丶 於 2012-3-7 18:52 發表

咁你唔識野啦啊"其哥", 你又冇份打 又一早gg左 你咩資格講佢任何野
唔洗打正明左個天都唔想天涯哂時間0_0直入
其哥=我大佬
=有資格
=.=你又多多爹
不過I SEE 你SAY天涯=你細佬 ME先=冇所謂

回復 37# 的帖子

ic
我以為個天係唔想天涯哥打3分賽又走場...sor係彈機..
先比佢直入..多謝你解釋

引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-3-7 18:54 發表

其哥=我大佬
=有資格
=.=你又多多爹
不過I SEE 你SAY天涯=你細佬 ME先=冇所謂
系架咁你又幾勁有咩理由你入到16 你大佬入唔到v_v
我有野講吹咩我不嬲多口
系forum抽下天涯水個個都識你抽唔小,我跟住抽
天涯系我細佬sowhat你都系我細佬:lol:lol

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-3-7 18:54 發表
ic
我以為個天係唔想天涯哥打3分賽又走場...sor係彈機..
先比佢直入..多謝你解釋
v_v咁希望系今場天涯彈機前你條令唔好先彈機

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-3-7 18:47 發表
??輸又點=3=
我希望下次可以頭三場打都唔洗打就晉級...但咁樣又顯得成舊_咁...
唔好對號入坐....
面皮似厚
吾知邊個自己事前叫我吾好放RP
E+串番我不戰而勝?

發新話題