發新話題

[交流] 路飛將來會有咩更大既難題

[Close]
其實大家咁執著霸氣 果實?
想像下~~英雄…卡普!!
    已死亡的*海賊王都未必有果實*
都一樣可以站在高峰!
路飛能力只是超人系 其實同無食果實差距唔大! 因為後期 !
強大既自然系 / 霸氣 / 刀劍 / 速度 !!
仲有慢慢長路行! 有人估計2025年結束 想像下 第1集到 10周年!! 變化幾大
我諗新世界好多都過三億!
有資格進入新世界既新人們 我諗有D升左四億 但未講 (LAW已講4.4億)
可能 世界政府入面都有好似 海賊王 卡普 金師子 級數既勁人!! 未講

最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-2 22:02 發表
熟練同階段係兩件事.
路飛現在都只係基礎階段

我想講...佢個到咪話年半已經學晒基本野..之後個半年我諗佢咪已經熟練左咩??如果佢真係未練好...咁用霸氣打扮路飛個條友時咪打到其他人?

引用:
原帖由 佐為£ 於 2012-3-12 20:56 發表

我想講...佢個到咪話年半已經學晒基本野..之後個半年我諗佢咪已經熟練左咩??如果佢真係未練好...咁用霸氣打扮路飛個條友時咪打到其他人?
路飛係熟練左.不過新手階段佢果2年唔係純粹練霸氣

路飛d霸氣唔知會去到幾強呢
真係好想知;D

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-3-12 12:09 發表
其實大家咁執著霸氣 果實?
想像下~~英雄…卡普!!
    已死亡的*海賊王都未必有果實*
都一樣可以站在高峰!
路飛能力只是超人系 其實同無食果實差距唔大! 因為後期 !
強大既自然系 / 霸氣 / 刀劍 / 速度 !! :handshak ...
路飛打cp9 同打月光莫利亞呢兩件試都比政府收埋左
佢都係從顛峰戰爭入面先升到4億
唔係一定高過羅
Nok

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2012-3-18 00:06 發表

路飛打cp9 同打月光莫利亞呢兩件試都比政府收埋左
佢都係從顛峰戰爭入面先升到4億
唔係一定高過羅
幾時有收埋過沒講出黎?

黑胡子-.-

引用:
原帖由 最終の作 於 2012-3-18 01:09 發表
幾時有收埋過沒講出黎?
唔..是冇收埋的(認同你)
打CP9即係打司法島

霸氣有咩用.... 仲係新手一個

都係要繼續苦練軔有成果

引用:
原帖由 HaZarD- 於 2012-3-23 21:48 發表
霸氣有咩用.... 仲係新手一個
可以睇返路飛見到艾斯死左之後崩潰完

同雷利練個度

大約550左右

雷利解釋哂三種霸氣基本野
Nok

新世界個個都識霸氣 姐係係新世界要有霸氣先得咁解

點會咁順利
絕對有D比主角更勁既人物出黎比佢地升LV

一定有既...睇落去就見到啦

引用:
原帖由 傻。綠茶 於 2012-3-27 13:01 發表
新世界個個都識霸氣 姐係係新世界要有霸氣先得咁解
你咁講姐係除左路飛同zoro之外全部都瓜得 ?
工口工口

發新話題