發新話題

信長之野望F 本願寺顯如 除魔經 示範帖(已新增2)

[Close]
睇回復
好似系一個「識郁既波子機」
阿升我有冇講錯@@????
不過個效果吾錯 仲有少少似絕信

我覺得
範圍大D 仲好
傷害每0.5秒 15 不變  
因為隨機攻擊  範圍細 無咩用

引用:
原帖由 死神‧下樓 於 1-3-2012 21:33 發表
鳳凰之火????
我諗係- -我一睇就覺得同
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=478991&extra=page%3D1
E個好似

本願寺帶火甲開住2技CP效果應該幾好

引用:
原帖由 order_sol 於 2012-3-1 20:27 發表
我想話
本願2技同武田2技同平手2技同一原理
洗唔洗改埋武田同平手?
(個人心聲:一d要企定既技係殺人良機
可以唔出暈用技術搭夠 而家改到行得
變相鼓勵 吹箭 吉鋼 鬼丸 ) ...
同意呢位人兄既講法
仲有啊升改圖者...你改呢d不如改下d新英/整下d英人物個樣
改呢d冇乜用!!打機 人人都想隻人物靚仔d嫁啦 你改咪d都唔實際

啊升作者上個post回唔到你,呢到回你
你同我講,改口唔改 ,就係因為知係不雅字眼我先用代號_
我咁樣做係尊重緊你,同埋你同我講既啊鋒唔改信長開始巳經變緊
我認冇錯係一路係到變緊....但你有冇發覺好既野永遠冇人會話唔好
但係唔好既野就永遠比人罵?你仲唔明一個人好地地如果改得好玩
會帶黎千言萬語既罵話?打得信長既人大部份都係電玩迷
你又知唔知大家打機最注重係咩?人第一眼最睇又係咩?
冇錯就係外表,你仲用d魔獸公仔黎做戰國英雄人物個樣?你同我講既變緊?
我真係見唔到你變緊d咩?同埋變都要變d有實際既野?咁既先可以為遊戲帶來樂興
你有冇諗過一樣野?點解一開頭台灣人都係玩緊11.2b既香港圖,變到e家台灣人有s板
香港人都走去玩S板,就係因為你改唔到D令大家激既野,好多細節都好有關係
物品CD時間平衡,英雄既外表人物,武器的圖像,和CD完會有閃光提示,呢D細節你可以做
但我冇見到,呢D細節可能唔影響遊戲平衡,同埋可以做左先?點解你一直拖?
我真係唔明,希望你可以認真咁睇,可能你好大壓力...你E家改既野我唔支持
但可能有一日你改既野,我會支持你......

單向性定隨機打人的?

引用:
原帖由 夜夢§秋葉 於 2-3-2012 08:31 發表
單向性定隨機打人的?
隨機打人的

引用:
原帖由 阿平 於 2012-3-2 01:26 發表
我諗係- -我一睇就覺得同
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=478991&extra=page%3D1
E個好似
估中有無獎

引用:
原帖由 死神‧下樓 於 2012-3-2 16:01 發表
估中有無獎
我都冇睇過呢個地圖範例,點抄?

其實招技其實好似好易整...隱單+鳳皇之火+部隊變數圍住隻英雄
為妳做到最好

效果唔錯幾靚...支持支持....不過如果有其他效果都想睇埋先

好早食強王囉
你好

有得睇第2個未?

呢招係天生技定咩黎?

發新話題