20 12
發新話題

仲有冇勁舞改歌-.-?

[Close]

仲有冇勁舞改歌-.-?

仲有冇勁舞改歌-.-?
小的呀果D..有的比我-.-THX

請善用vlan 搜尋功能 ...

同埋... 呢只改歌...    勁舞頭板.... 看也不看   就開post 問人 ?

可能我誤錯意   你只是要 小的 改歌 .OR 不是BU 改歌LAhttp://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=504859&extra=page%3D1
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

我推推推 順手拎多2蚊雞

唔係要呢d改歌=.=我想要小的

引用:
原帖由 Wan 於 2012-2-23 08:18 發表
唔係要呢d改歌=.=我想要小的
咁就唔系咁明你想講咩 :L :L

引用:
原帖由 孫家弎少 於 2012-2-23 18:51 發表
咁就唔系咁明你想講咩 :L :L
★`小的ˇ專用版改歌優化V7 最新改歌

更新項目:
更改新手衣服
卡魔改歌/官服改歌
韓文優化
地圖優化
大廳優化
文字優化
歌曲増加 :
(A)(改歌)丁丁洗腦之歌[容易] By :小成
(A)(改歌)丁丁洗腦之歌[困難] By :小成
(B)(改歌)Oblivion By amhon1816
(C)(改歌)四季搖滾混音[容易] By :卡魔
(C)(改歌)四季搖滾混音[困難] [半成品,暫未完成] By :小成
103首官服改歌
好有問題加本人MSN : [email protected]
希望大家交出更多作品

回復 6# 的帖子

多謝曬

係XX小成改歌....借小成名黎宣傳

我都想要 但係近排果D都用唔到
太愛才不能愛

回復 9# 的帖子

小的仲用到

我用唔到改歌,你地有冇改歌???

我有改歌

引用:
原帖由 你認真未丫 於 2012-3-17 12:37 發表
我有改歌
sd比我ok?????????

真定假????

引用:
原帖由 ★βoss. 於 2012-3-17 17:47 發表
真定假????
好問題!!!!!!!!!!!!!!!

20 12
發新話題