發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 其實應該答佢咩好

[Close]

[ 疑問 ] 其實應該答佢咩好

上星期5...我後面果女仔....佢突然話鐘意我..問我鐘意唔鐘意佢...我緊係以為佢玩啦..之後佢就好認真同我講係咪唔鐘意佢...我又話唔係....今日..佢又問我點...但係我又唔知點好...點答佢好。

[俾d時間我諗下 ]

免強冇幸福
唔中2佢咪say no間單直接爽快
Now It s My Time

你唔中意既話直接話唔中意啦,要果斷

不過我又唔係唔鐘意佢..唉..唔知自己想點

您吾中意佢既咪直接同佢講 .
一系您同佢講暫時冇FEEL!.

引用:
原帖由 超人B-) 於 2012-2-21 17:25 發表
您吾中意佢既咪直接同佢講 .
一系您同佢講暫時冇FEEL!.
唉...我今日同佢講話聽日先答...不過佢又話..唔答當係- -

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 21/2/2012 05:46 PM 發表

唉...我今日同佢講話聽日先答...不過佢又話..唔答當係- -
甘您直接同佢講啦.

我覺得你要抱住小心既心態 一個女仔 無啦啦話鍾意你  記住最好既愛情都係先係友情上 無啦啦話鍾意你? 小心點吧
太愛才不能愛

李D情況有3
1. 你真係唔鍾意佢 之不過你唔想hurt佢 唔想平時係學校見到大家難堪
2. 你係鍾意佢ge 不過自己接受唔到住 / 唔想改變現狀
3. 你想收標本 <-- 李個意思係  係人都鍾意俾異性喜歡ge感覺 有個人幾時都會陪你 幾時都會等你甘 係我都唔想收佢_啦

問佢
你個柱仲係吾係到先

佢索唔索?                             

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 20/2/2012 09:30 PM 發表
上星期5...我後面果女仔....佢突然話鐘意我..問我鐘意唔鐘意佢...我緊係以為佢玩啦..之後佢就好認真同我講係咪唔鐘意佢...我又話唔係....今日..佢又問我點...但係我又唔知點好...點答佢好。 ...
你知5知你鐘5鐘意佢先? 知既就拿拿淋答佢,5知既就5好答佢
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 飛燕歸巢 於 2012-2-27 19:05 發表
問佢
你個柱仲係吾係到先
引用:
原帖由 -_Nadeshiko 於 2012-2-27 19:14 發表
佢索唔索?                             
2位好現實...
引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-27 21:33 發表

你知5知你鐘5鐘意佢先? 知既就拿拿淋答佢,5知既就5好答佢
引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-2-21 17:46 發表

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-2-20 21:30 發表
上星期5...我後面果女仔....佢突然話鐘意我..問我鐘意唔鐘意佢...我緊係以為佢玩啦..之後佢就好認真同我講係咪唔鐘意佢...我又話唔係....今日..佢又問我點...但係我又唔知點好...點答佢好。 ...
可否日日   >尸月 3<?

我愛信長:)

發新話題