發新話題

[閒聊] 宣傳World Editor區

[Close]

宣傳World Editor區

World Editor

World Editor呢個區太小人,所以我叫左阿平係吹水區宣傳一下
但係佢叫我宣,so我來吹水區宣

簡單的問題
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
what is the World Editor?
World Editor is 製造魔獸地圖的工具,簡名:we
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
點開World Editor咖- -?
魔獸個file有個咁的野,e個就係World Editor啦
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
點解我開world editor果時話我不回報

[/url]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vlan World Editor區的網址
World Editor版規
【v】工作室
比賽作品存放區
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
個人覺得World Editor呢樣野有咩好處
1,你唔中意玩信長,卡戰,呢d咁多人玩的地圖,但係vlan就係咁多人玩呢d圖,就可以自己整一張超正的圖
.自己中意玩,慢慢多d人玩,好似呢d圖咁,按我
2:係World Editor區到放模組,放教學,放教人的影片,做活動,玩World Editor比賽,勁易拿分,點解之前我咁
易有成一百幾分?因為我放左d好易的片上World Editor區,果d教學係新手都色得,但係果時就係冇咩人
點解我e+又200分,因為我係World Editor區色左liho呢位人,想200分?冇難度
3:識World Editor串到人,因為World Editor難,你識,人地唔識,可以串佢,當然,教人係好過串人
4如果技術好,就整到好似卡戰信長等的圖,到時你去網吧,見到人打你張圖,開自己個vlan ac比佢睇
你咪串到佢lor,出哂位

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
如果你話唔識得World Editor呢d野,唔想學,唔洗驚
阿平,星幻之夢,liho2001. 極死●朽木,[url=http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=1612187]kwai,
呢d長入vlan又識得World Editor的人教你World Editor
最好就問阿平同liho啦

其實好多人都用
--------------------------------------------
World Editor新活動--------------------------------------------
為令到WE區更多人流,現開設2個新活動英雄創作活動守城地型創作活動
所有參加會員都可以加1~6分
想知多d可以按>

樓主提議:可以用一個星期學一學we的觸法,再問一問人,再有小小抄人咁亂整一隻英雄拿分

為令WE跟進一步普及,和令到新手更易明白
現希望各大高手製作WE教學影片無論什麼教學都可以
請用一個係教新手的角度去拍教學片和講解各步驟
想知多d,可以按我>
[url=http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=482947&extra=page%3D1][/url]
樓主提議:先學識we的基本,姐係點開觸法,物編,點改場名,再學整片,就拍套基本介面果套
因為我之前亂整,所以只係得小小分,仲可以比你地重做,中立怪都係一個easy的教學,物品都係

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看似liho有難了

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-18 22:17 發表
看似liho有難了
好似明屈佢比分d新手

推宣傳

得閒先睇咩料
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

我一開一定會弾

引用:
原帖由 唔好re 於 2012-2-18 22:30 發表
我一開一定會弾
咩事會彈?

支持下先,睇到好似好複雜

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-2-18 22:31 發表
咩事會彈?
我都想知
一開卡卡
彈左

[quote]原帖由 唔好re 於 2012-2-18 22:33 發表
用e隻http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=495314&extra=page%3D1

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-2-18 22:34 發表
[quote]原帖由 唔好re 於 2012-2-18 22:33 發表
用e隻http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=495314&extra=page%3D1

引用:
原帖由 唔好re 於 2012-2-18 22:40 發表

召喚阿平

回復 13# 的帖子

用完個方法之後我都得左了
唔該晒

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-18 22:49 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=502221&extra=page%3D1
得左THX

發新話題