發新話題

Facebook講粗口記缺點!發淫野記小過!咩學校?

[Close]
引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:46 發表
我次次命中你係講d廢話....緊係討厭 na= =

同家長講.一句叫你退校你屋企自然就摺埋左收da na-_- 無奈.
好na.道理哥.你岩哂
吾同你多講.我冇咁多十次同你解釋番-_- ...
無端端叫你退校? 因為你投訴?
我的天..

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:48 發表
我寫投訴信接納嗎?入地會點唸我?
你不要理人們點唸你
當然接納
你想直接d就找你的家人直接向學校投訴
你要指出你所指的訓導主任強迫你們開自己的fackbook 侵犯你們私隱

星期四見家長 我唔知點算好,索性話我好唔鋸個訓導老師,無資格睇我fb算!

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:54 發表
星期四見家長 我唔知點算好,索性話我好唔鋸個訓導老師,無資格睇我fb算!
嗯 你要指出 他強迫你們開自己的fackbook給他看
侵犯你的私隱
不過你要明白 你發淫野是你的錯
不能怪責別人
最緊要冷靜
加油 期待下次見到你開心的一面

多謝晒,我個心好舒服,原來有咁多人關心我

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:58 發表
嗯 其實你身邊還有好朋友 他們會比我更關心你
下次有何心事歡迎再上來分享吧
或者找你的朋友吧

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:58 發表
喂- -睇住來NA- -睇下你聽個小學囝囝講定我- -

姐係學校點都有理由講到自己係岩.明白? 吾係冇啦啦叫你.係最後絕招.見吾少.我都係其中之一俾人屈野.講事實叫我吾好讀.明?

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 20:44 發表
喂- -睇住來NA- -睇下你聽個小學囝囝講定我- -

姐係學校點都有理由講到自己係岩.明白? 吾係冇啦啦叫你.係最後媚招.見吾少.我都係其中之一俾人屈野.講事實叫我吾好讀.明? ...
說真一層 apple不會幫助到他的 證據沒有 單純言論
記者不會太易幫助他.不過你也有你說的對的地方
或許我們意見不一 在此對你造成不便 抱歉

你正在搞笑嗎?見家長仲話冇人證?

記者係報道單野出來only.學校自然淆低.煩過煌蟲 :'( :'( 10智力<<<

如果你個間學校系所以好嚴既話就應該好可怕無咩自由吧

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-19 00:09 發表
你正在搞笑嗎?見家長仲話冇人證?

記者係報道單野出來only.學校自然淆低.煩過煌蟲 :'( :'( 10智力
你認為記者會報道嗎?
單純言語你認為會嗎?
不再予上任何回應

我覺得你好慘

轉過黎我間學校喇 元朗坳頭

別那麼在意==
以後唔好再犯就ok

本人不嬲都只係受用fb睇其他人
我唔會回人發野

band幾點會冇關係...
band會捉得咁嚴咩..
.