發新話題

Facebook講粗口記缺點!發淫野記小過!咩學校?

[Close]
咁要向邊個反應

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:33 發表
喂.仲話大過我.師兄你認真的訓醒未阿- -
話明係訓道記佢.緊係校長都會了解到嫁na.冇校長幫訓道.我諗吾會咁惡死掛.連咁簡單既人生道理都吾理.學人教人.雖然你岩岩先明白到 醒目仔 ...
我的天,
我認為是訓導主任的個別問題
你要清楚 現在不是他發放淫野/粗口的問題
而是他的訓導主任強迫他們開自己的fackbook給他們看
,

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:33 發表
咁要向邊個反應
見你家長是訓導主任 還是 你的班主任?
我個人認為是訓導主任的個別問題
你可向透過父母 向校方任何老師/職員反映

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:33 發表
咁要向邊個反應
屋企人第1.一係成班同學....因為之前我間學校成日冇啦啦要我地交錢.d家長吾鋸即打左俾apple.d記者來學校.學校知衰.淆底.先冇交錢交得咁鉗,

吾好睇落d老舊平時吾出聲-_-好多都係d暗中報串.我讀左5年中學.睇到好多老師之間既黑暗.
我有個fd俾訓道昆左寫退學信.強?

笑死HAHAHAHAAHAHAA 轉校未

你屋企人吾掂.咪搵你同學.叫佢地問下囉.你仲細個.有時啲d野都係應付吾來嫁啦.
吾好諗住搵社工.一樣.係傾好哂同d訓道.

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:39 發表
你屋企人吾掂.咪搵你同學.叫佢地問下囉.你仲細個.有時啲d野都係應付吾來嫁啦.
吾好諗住搵社工.一樣.係傾好哂同d訓道.
佢中一 還和他的同學說?

樓主 有二個方法
1直接寫封投訴信
2同你家人講 再向校方反映.大人講好過小朋友講

醒目仔= =同佢同學講.佢同學如果十卜佢自然會同佢屋企人講明白? help me.講一樣野要講十幾次先明白.

投訴信
投訴信
投訴信
係冇用 學校一句啲間學校吾岩你個仔讀.家長會淆哂伍低 搵記者係最簡單.最快捷最有效既方法.但要睇記者幫吾幫你

我要見訓導加班主任

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:41 發表
醒目仔= =同佢同學講.佢同學如果十卜佢自然會同佢屋企人講明白? help me.講一樣野要講十幾次先明白.
那為何樓主不直接同自己家人講 要人地個父母講?
你的言論真令我討厭

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:42 發表
我要見訓導加班主任
那和你的家人反映吧
再向學校投訴
如果你不想麻煩你的家人
你直接寫封投訴信

wow你好叻仔阿.
一個人不滿,定係多d人不滿,有用d?
仲係吾明白?我同___有代溝,吾岩傾

我次次命中你係講d廢話....緊係討厭 na= =

同家長講.一句叫你退校你屋企自然就摺埋左收da na-_- 無奈.
好na.道理哥.你岩哂
吾同你多講.我冇咁多十次同你解釋番-_-

我寫投訴信接納嗎?入地會點唸我?

發新話題