發新話題

Facebook講粗口記缺點!發淫野記小過!咩學校?

[Close]
引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:20 發表
你理解錯鳥,我意思係老師要求同學開facebook比老師睇,本身我有較私隱的
你的私隱 我建議你較為只對朋友開放。

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:20 發表
你理解錯鳥,我意思係老師要求同學開facebook比老師睇,本身我有較私隱的
佢點都係覺得自己戈套方法有用.咪由得佢囉 到頭來.又係聲大大冇貨賣. :lol 搵記得岩嫁na 我學校都有人試過.成功左

校規無寫唔可以係facebook講粗口

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:21 發表
佢點都係覺得自己戈套方法有用.咪由得佢囉 到頭來.又係聲大大冇貨賣. :lol 搵記得岩嫁na 我學校都有人試過.成功左
你一年後看回自己所此的留言
你會明白我為什么這樣說。
你看回自己留言你會自覺無智
小朋友 世事你還沒看透

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:22 發表
其實你在此說出沒有用的
你說星期4 見你的家長
到時你15 10說出來就可以
我想學校有他的原因

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:22 發表
nonono.係同記者講佢嚴重影響到自己既私生活,當然.搵多d同學十卜先有用

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:24 發表
nonono.係同記者講佢嚴重影響到自己既私生活,當然.搵多d同學十卜先有用
如何嚴重? 私隱你懂得嗎

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-2-18 19:21 發表

你的私隱 我建議你較為只對朋友開放。
姐係咁,老師強逼我地同學上fb比佢睇,本身我加左我D同學全部刀知道我動態。佢要經過我個朋友仙睇到,姐係佢拿住我朋友帳號秘密黎睇我地facebook

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:26 發表
姐係咁,老師強逼我地同學上fb比佢睇,本身我加左我D同學全部刀知道我動態。佢要經過我個朋友仙睇到,姐係佢拿住我朋友帳號秘密黎睇我地facebook
即是你朋友的ac被老師使用 從而看見你的動態?
老師強逼我地同學上fb比佢睇<如何強逼 在學校中?

Yes,可以咁講。個老師叫同學開Fb比佢睇我地講過咩

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:26 發表
吾洗回應佢na- -條友係吾會明白- -佢講既全部係真理來. 我地之前成班正左校長加.訓道既專業 惡搞爆佢地

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:29 發表
洗吾洗俾埋appled電話or link 你. 條友終於明白.果然係小學生

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 19:29 發表
解決方法:你可以在見家長的時候 向校方反映

在學校 office!一定要開!唔開小過

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-2-18 19:31 發表
解決方法:你可以在見家長的時候 向校方反映
喂.仲話大過我.師兄你認真的訓醒未阿- -
話明係訓道記佢.緊係校長都會了解到嫁na.冇校長幫訓道.我諗吾會咁惡死掛.連咁簡單既人生道理都吾理.學人教人.雖然你岩岩先明白到 醒目仔

發新話題