發新話題

Facebook講粗口記缺點!發淫野記小過!咩學校?

[Close]
引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:03 發表
姐係你讀基智na- _-間野係專蝦中1仔.俾個下馬風俾你地睇.
如果係基智.我咪係你格來d學校囉
同記者講.學校嚴重so擾到你私生活.
你認為單純樓主的幾句說話而打動記者?

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-2-18 19:01 發表

不要引笑好嗎?
apple?
你認為你此舉很風趣嗎?
別人眼中當你白_ 而且。
你吾好引笑na.風趣??邊度風趣.
你係冇毒到冇朋友.冇人關心戈d人來- -?先咁無聊係度答da
我同樓主up d野關你乜事阿.小毒蟲

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-2-18 19:04 發表

你認為單純樓主的幾句說話而打動記者?
你幾碎?小1-小6?dee dee你訓醒未阿.???我緊係有實際例子加經驗先up出來na.小毒蟲......你估間學校吾洗臉?

甘誇張  
生活自由都要管理
我覺得好唔公平=.=
比我就投訴學校啦

而且老師根本無呢個權利去逼你做呢樣也
上網揾D資料睇下甘算唔算系有問題出現

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:03 發表
姐係你讀基智na- _-間野係專蝦中1仔.俾個下馬風俾你地睇.
如果係基智.我咪係你格來d學校囉
同記者講.學校嚴重so擾到你私生活.
我無晒野講,勁!你慕光?

樓上二位唔好再嘈吧 大家都系有個句講個句
只要適中就好了唔好踩過界傷和氣
在繼續落去會比人舉報的
珍惜吧

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:06 發表
你幾碎?小1-小6?dee dee你訓醒未阿.???我緊係有實際例子加經驗先up出來na.小毒蟲......你估間學校吾洗臉?
第一 我幾歲不關你的事情
第二 請不要中英集合 港式英語
第三 我訓醒了
第4 實際例子+經驗 可以試舉出嗎?
第5 小毒虫 是稱謂語嗎?
你走去同學校講 我去apple 告你呀 你認為學校會相信你的言論嗎?
你認為記者為了樓主單純的語言而發新聞?
有新聞價值嗎?
樓主發淫野+粗口 是他本身的問題 是他的錯

無理取罵?

引用:
原帖由 ★瘋狂丶 於 2012-2-18 19:09 發表
樓上二位唔好再嘈吧 大家都系有個句講個句
只要適中就好了唔好踩過界傷和氣
在繼續落去會比人舉報的
珍惜吧
我願意扣分來取代這位用戶的無知行為
請讓我教教這些無理取罵的兄弟吧
此風下去 校園生活區會被取代

不過有間叫0波既中學-_-吾俾著住校服去康0-_-

同你好熟???教我?講真.聲大大又冇貨賣..你有d咩實際例子可以講得通學校有權睇你私人?
你都幾搞笑嫁wo.我問你係幾碎.係覺得你同家下d小學生諗野差吾多不過都廢事你你up-_-最憎同d網絡英雄up.道理就多多.做野就lawlawsorsor

你0波的?

強逼我地上facebook,
why??
FKU=For Kill U

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 19:16 發表
同你好熟???教我?講真.聲大大又冇貨賣..你有d咩實際例子可以講得通學校有權睇你私人?
你都幾搞笑嫁wo.我問你係幾碎.係覺得你同家下d小學生諗野差吾多不過都廢事你你up-_-最憎同d網絡英雄up.道理就多多.做野就lawla ...
暈 又再解釋多次
學校冇權看你的私隱 但是樓主是自己開放動態給人看的
你明白什么叫私隱嗎?
請看我之前所打的言論
港式英語.不要認為自己打幾句衝擊性說話別人會向你低頭

no;) 我讀0波格來的中學:_有2間.
搵apple na~~同校長講冇用.因為佢定出來-_-一定幫住老舊.d校服多數扮好人.d訓道都係佢點去做野

你理解錯鳥,我意思係老師要求同學開facebook比老師睇,本身我有較私隱的

發新話題