發新話題

Facebook講粗口記缺點!發淫野記小過!咩學校?

[Close]
係要見家長,我阿爸知道我發不雅野加粗口,見家長刀唔知點算好

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 18:41 發表
係要見家長,我阿爸知道我發不雅野加粗口,見家長刀唔知點算好
可以說出什么不雅嗎?

只可以怪你私隱方面未懂得保障自己
請到fackbook私隱功能設置

你要知道自己還小
發不雅野加粗口不是你應該做的事情
學校記你小過也是想你改過自身

你不能單方面怪責學校,
你所說的主任的確有問題
你可以藉見家長的一天
向學校反映

不雅=淫野 我地學校有互聯網 可以send訊息比校長,唔知有無用呢

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 18:46 發表
不雅=淫野 我地學校有互聯網 可以send訊息比校長,唔知有無用呢
多數不會理會的是經職員轉達校長。
你可以藉見家長的一天 向校方反映。
有你的父母陪同.你的主任不會胡亂所為

我都係讀觀既間.我間野.乜都吾理-_-但好明顯真係吾係俾我讀書
基智/涼季言?但係重點.你做乜加佢fb:L :L 封哂吾俾人加is ok!!!正係加d識既

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 18:51 發表
我都係讀觀塘間.我間野.乜都吾理-_-但好明顯真係吾係俾我讀書
沒有一間學校是唔俾你讀書的
只是你有沒有認真讀,
另外你認為真是唔比你讀書
你可以轉校的

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 18:51 發表
我都係讀觀既間.我間野.乜都吾理-_-但好明顯真係吾係俾我讀書
基智/涼季言?但係重點.你做乜加佢fb:L :L 封哂吾俾人加is ok!!!正係加d識既
樓主已經說出 他的老師是透過 朋友的朋友看見他的動態.
只可以怪樓主在私隱方面不懂得保障自己。
我本人就是只準許朋友才能看見

我地學校有寫信功能,你係互聯網寫既野得校長一個睇到,只要佢開下電腦上校網就知道,好次facebook寫信功能咁,家長日過左,我阿爸阿媽就怪我點解發淫野,講粗口,完全唔理會其他,星期四見家長,個老師一定係到話我乜乜唔岩,然後記小過 我真係唔想記小過 好次留案底咁,警告刀無就記,好唔服又驚爸爸媽媽失望,原來我個仔係咁既人,唉,好想喊

引用:
原帖由 萬能雞脾俠 於 2012-2-18 18:53 發表

沒有一間學校是唔俾你讀書的
只是你有沒有認真讀,
另外你認為真是唔比你讀書
你可以轉校的
你摺埋na-_-9吾答8

樓主你可以上apple同d記者講

你要明白你還小
你發淫野和講粗口是你不該!
星期4見家長 你可以向學校反映
*你所提及的老師強迫你們使用fackbok
不使用就缺點*此事
下下警告有用嗎?

引用:
哈,你邊間,我比你估中左一間

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 18:58 發表

何來9吾答8 你不理解嗎?
重新說多次 你所說(紅字)
沒有一間學校是唔俾你讀書
你有冇認真讀?

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-18 18:58 發表

不要引笑好嗎?
apple?
你認為你此舉很風趣嗎?
別人眼中當你白_ 而且。

引用:
原帖由 a765875183 於 2012-2-18 18:59 發表
哈,你邊間,我比你估中左一間
姐係你讀基智na- _-間野係專蝦中1仔.俾個下馬風俾你地睇.
如果係基智.我咪係你格來d學校囉
同記者講.學校嚴重so擾到你私生活.

發新話題