發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]

回復 123# 的帖子

咁我下次玩專家果陣係呢關 係咪應該扔汁 跟住沖去安全室就得?

回復 127# 的帖子

唔該哂,你d紀錄檔解決左我好多問題

樓主可唔可以仲拍多場毫不留情個寫實專家一人通關紀錄檔黎睇下 話說呢關我打極都打唔贏..

毫不留情呢個map難就難在係第4關搭部升降機上去沖去安全室同最尾要守
基本上第4關果個地方唔好彩撞中tank既話,有7成係死緊,完全冇咩位比你走到咁制
當然我唔敢肯定樓主一定死緊啦,見佢係第3關下水道咁樣避開隻tank都死唔去已經睇得出佢第4關遇到tank好大機會走到
最尾果關樓主連續斬斷smoker條利2次果度真係好勁,佩服
另外我亦都想睇下樓主打死亡喪鍾,死亡機場 呢d 1代圖
因為呢2關既第4關都係非常之難打,可以話係無限屍潮,而且個地方又窄
可以話係冇咩位俾你避開d屍
最後補充,樓主實力明顯係退步左,睇返先前d片就知道,真係反應快,分析又快
但都只係退步左少少姐,繼續努力吧

回復 185# 的帖子

如果選擇炸佢落街就一定要好準同配合好時間,有少少出錯既話就一定死(自問做唔到咁樣,我掌握時間太差了)
另外,你快d打死亡機場同死亡喪鍾呢2張map啦,好想睇你點過第4關
真係好難過

回復 193# 的帖子

個人感覺得Crash Course好似清d

回復 200# 的帖子

問題係我成日避唔開隻tank 淨係識避開佢舊石

回復 202# 的帖子

但係好似毫不留情第4關個天台咁 扔左汁 頂多都係封住佢唔比佢郁 但如果佢咁岩塞住條路呢 咁應該點做 如果唔炸落街既話
仲有冇其他方法

回復 204# 的帖子

咁我以後遇到tank唔駛怕了 聽你咁講 我成日放火燒佢之後唔打佢 就直接走- -
汁我都係map7第1關打tank用 或者有時屍潮又出tank我先會用 唔係都唔會點用

我想問死亡喪鍾第4關你係咪利用隻tank令d屍減少左 所以沖果度先會小屍?

因為平時果度一堆一堆咁出 想沖都沖唔到 但你果度好似得果幾十隻咁..

回復 213# 的帖子

姐係如果想快d沖到過去既話 就避開哂d屍就得?

其實我想問樣野,點解樓主上落樓梯果d咁鬼快,點樣整,我次次已經好似你咁拉到最上都冇你咁快

回復 236# 的帖子

如果d pc識救人既話 係唔錯既 我次次係佢前面比隻jockey捉 佢都要幾十秒先救到我- -

回復 242# 的帖子

你較血塊做最高+玩寫實模式就得,當然普通模式都做到成個頭爆開既效果,但係有d槍唔得
寫實就差唔多咩槍都得

發新話題