發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
點解黑色嘉年華 第4關最尾會咁少屍既- -

之前1個人玩都勁多屍係個安全室門口出黎wor- -

請問點樣好似樓主咁個準星一路射而大小不變

引用:
原帖由 pca-002021 於 2012-4-13 15:04 發表
點解黑色嘉年華 第4關最尾會咁少屍既- -

之前1個人玩都勁多屍係個安全室門口出黎wor- -
因為用左boomer bile
不斷殺屍結果唔會比你殺哂D屍,只會不斷出

引用:
原帖由 AgatoN 於 2012-4-13 16:12 發表
請問點樣好似樓主咁個準星一路射而大小不變
系console打 cl_crosshair_dynamic 0

回復 123# 的帖子

咁我下次玩專家果陣係呢關 係咪應該扔汁 跟住沖去安全室就得?

算唔算外掛??

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-4-13 21:09 發表
咁我下次玩專家果陣係呢關 係咪應該扔汁 跟住沖去安全室就得?

最好儲定汁或電鋸
pipe bomb都可以但無上述兩樣咁好

回復 127# 的帖子

唔該哂,你d紀錄檔解決左我好多問題

樓主可唔可以仲拍多場毫不留情個寫實專家一人通關紀錄檔黎睇下 話說呢關我打極都打唔贏..

樓主 你個準星點整到射果陣保持原先咁唔變大?
答一答我thx

引用:
原帖由 AgatoN 於 2012-4-13 22:58 發表
樓主 你個準星點整到射果陣保持原先咁唔變大?
答一答我thx
個問題答左好多次
上面都仲有人答左次
你仲問-,-?

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-4-12 02:29 發表

cl_crosshair_dynamic 0
如果轉返做1 係咪回復返原本咁?

回復 131# 的帖子

係呀=,=..........

唔係講笑  樓主你真係勁勁  服!!

期待樓主出埋其他關
好讓我呢d新手從中學下野

學到一半已經係神手
樓主個腦,手,眼,耳反應勁都唔係人
清楚自己下一步做咩(幾乎唔會打空槍)
冷靜GA頭腦令人無話可說
樓主爆左幾多粒SEED?

發新話題