發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
引用:
原帖由 djakira989 於 2012-3-30 02:26 發表
何況樓主個種都唔算叫9沖,有扭屍,有推有射。
真正既9沖,真係乜都唔理,淨係避開哂d屍,間唔中射2下阻路既屍,直衝saferoom才算。 ...
其實差唔多..

.   

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-2-10 01:18 發表

我一開始拍依D片主因就係為証明COOP同VS既差異
Coop同VS既差異就係Coop比VS易玩好多

其實我想知佢係點樣企係條梯到d屍上唔到黎

引用:
原帖由 〝HEI 於 2012-4-2 20:30 發表
其實我想知佢係點樣企係條梯到d屍上唔到黎
頂住D屍?就咁企響度就得

個靶心點轉做你果個?
好似好描d

冇入vlan ac  都幾耐下 但見到你咁勁 真係唔回覆  讚下你 對唔住自己

引用:
原帖由 abc111ab111 於 2012-4-4 22:46 發表
個靶心點轉做你果個?
好似好描d
cl_crosshair_dynamic 0

成日見樓主頂住啲屍
一路都諗緊如果有隻smoker,hunter彈出黎會點-_-
走位,殺TANK好勁
中庭真係好強@@
p.s.電腦係咪會就番玩家數量出特感的@@

回復 114# 的帖子

就是,但佢走位,反應,經驗都一流

引用:
原帖由 Taylor-L 於 2012-4-12 13:08 發表
p.s.電腦係咪會就番玩家數量出特感的@@
唔肯定
但一定唔適用於c6m3

回復 114# 的帖子

bot si出世唔會近
只要帶headphone聽聲就能夠避開危險
個人絕不支持大家開字幕玩
雖然字幕可以提供SI資訊,但果D資訊實際上毫無意義
只可以話你知有咩怪,實際上除非你唔開聲玩 否則就咁聽都可以知有咩怪
最重要既係要聽出方位同距離。
字幕只會一來阻礙你聽聲
二來阻視線

仲有另一樣野
就係背景音樂
背景音樂的確為遊戲增添唔少氣氛
但如果各位想玩得好就應該考慮將佢關閉
背景音樂除左嚴重影響聽聲之外
仲有機會影響埋各位既心理狀況
當你被TANK追住又聽住緊張既音樂時就比較難保持冷靜
唔想完全犧牲背景音樂既至少都要考慮降低音量

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-4-12 16:50 發表
bot si出世唔會近
只要帶headphone聽聲就能夠避開危險
個人絕不支持大家開字幕玩
雖然字幕可以提供SI資訊,但果D資訊實際上毫無意義
只可以話你知有咩怪,實際上除非你唔開聲玩 否則就咁聽都可以知有咩怪
最重要既係要 ...
睇黎我都係時候換左隻喇叭仔佢

樓主係咪會出埋l4d 1戰役0_0
想知道樓主你係咪連打l4d1戰役都仲係做得禁好...

散彈個準心咁細,40%勝(如果有連散,55%勝)[因為smoker應該捉唔到你],
其餘45%都是靠技巧
其實,有時隊友會連累的...

發新話題