發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
強大
借屍下樓我E+先知

引用:
原帖由 levinlai2008 於 2012-3-16 14:23 發表

下?!得咩?(我仲未得閒睇段片)但係比smoker捉住時我禁制唔斬o波(射就射到o既)不過有幾次符碌係佢未足住我之前斬斷左佢申埋來個條利(真係好符碌) ...
係未捉之前先斬得斷

引用:
原帖由 slunmak 於 2012-3-16 18:01 發表
the passing 3 關都衝得好有技術
但第3關 23分hun +char 圍你都5死果到先勁....
well,希望你拍多d俾我地學下野la
果到其實好-6,
隻CHARGER響樓上跳落黎抓我,
如果唔係咁岩有堆屍響度幫我擋幾野,依段片應該無機會現世
順帶一提依關係我挑戰過既關卡以來最難打既一關,
入油數多,個場又大,
最重要一點係唔似得C1商場咁
汁完油可以跳樓迅速脫身,
D油又好多都位於死胡同,
汁油好易比屍圍,比屍阻一阻再出埋SI處境就十分不妙,
所以最佳汁油時機就係出TANK果時
仲有出SMOKER率都高
唔知係唔好彩定點
依關亦係我打過之中遇SMOKER最多既一關

樓主我睇左The Passing m1,
你將果種冷靜, 鬆容不逼, 同一切仿似在你計算之內既寫實專家遊玩手法發揮得淋漓盡致
勁,  100分 !

回復 hkl4dplayer

想請問一下
點解一關內出咁多TANKS 既?
有D地方仲一關有3隻3TANKS既?

係因為你係咁走, 佢追唔到你, 隻GAME一定會出番多隻TANK?
但我見你殺左隻, 都仲會再出

次次玩, 除左最尾果關之外, 一關都係頂多出一隻TANK之MA...

好勁.....
短暫之時個度我實玩唔到

點解今多tank???????/

引用:
原帖由 KCKzeal 於 2012-3-16 23:30 發表
想請問一下
點解一關內出咁多TANKS 既?
有D地方仲一關有3隻3TANKS既?

係因為你係咁走, 佢追唔到你, 隻GAME一定會出番多隻TANK?
但我見你殺左隻, 都仲會再出

次次玩, 除左最尾果關之外, 一關都係頂多出一隻TANK之MA ...
唔係
其實係因為我想佢一定會出TANK,所以用左FORCE TANK指令,
但估唔到用完之後出4隻,
跟住我諗住即管挑戰下,
所以你就見到段片有咁多TANK。
其實唔只3隻,HARD RAIN M2臨入SAFE ROOM間屋仔仲有一隻

我想問下樓主玩左幾耐??????

其實點開呢個模式..我開唔到..

引用:
原帖由 小言. 於 2012-3-24 15:06 發表
其實點開呢個模式..我開唔到..
map xxxxx realism

引用:
原帖由 22029205 於 2012-3-24 16:54 發表

map xxxxx realism
點解我打左之後= =佢都係有電腦係度..?

引用:
原帖由 小言. 於 2012-3-24 17:12 發表

點解我打左之後= =佢都係有電腦係度..?
你想玩單人?
無依個模式, 佢係自己KICK哂D電腦

引用:
原帖由 22029205 於 2012-3-24 19:15 發表

你想玩單人?
無依個模式, 佢係自己KICK哂D電腦
哦...原來係咁.....佢真係玩得好勁@@

樓主,雖則有人話"9沖我都得啦!"
但認真,寫實+專家,唔係真係9沖都得。

何況樓主個種都唔算叫9沖,有扭屍,有推有射。
真正既9沖,真係乜都唔理,淨係避開哂d屍,間唔中射2下阻路既屍,直衝saferoom才算。

發新話題