發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
期待你打埋COILD STREAM
好奇一問你會唔會打VERSUS GA?
你用幾多時間先練到咁勁GA?
拍片果時有冇試過衰左再錄, 定係一TAKE過GA?

引用:
原帖由 KCKzeal 於 2012-8-26 09:57 發表
期待你打埋COILD STREAM
好奇一問你會唔會打VERSUS GA?
你用幾多時間先練到咁勁GA?
拍片果時有冇試過衰左再錄, 定係一TAKE過GA?
versus叫做識打  但好少打
因為vlan好少遇到好既44場
勁就唔算勁啦 求其搵個44玩家都勁過我
要唔要re就睇邊關
難果D多數都RE過
最終關幾乎全部都有RE
因為打法同4個人有D出入
有D常用既位都唔岩用 要搵新位

樓主真係好強=.= 佩服 c8既smoker切舌 我真係想學 我都好驚smoker
不過樓主可以試下玩mutation4 絕處求生 單機 因為專家4個人re百幾次都唔得

雖然係戰役 但係你踢到電腦 因為僅如落黎就係屍仔+8隻特感同你打

如果你過到= =... 真係神手中既神手...  

同埋期待你出c13m4 d屍多到離普

不如樓主你試下單機絕處求生 可能仲多野學點打特感!

引用:
原帖由 lok550 於 2012-8-26 18:53 發表
樓主真係好強=.= 佩服 c8既smoker切舌 我真係想學 我都好驚smoker
不過樓主可以試下玩mutation4 絕處求生 單機 因為專家4個人re百幾次都唔得
雖然係戰役 但係你踢到電腦 因為僅如落黎就係屍仔+8隻特感同你打
如果 ...
我唔會打依個 因為我知無可能過到
點解我最初會挑戰普通寫實專家 係因為我知一個人都有贏既可能
絕處求生依個模式我會視為一個4人場應有既難度

如果佢玩 法頓 個場,會唔會都咁勁呢 !

樓主 我想要你玩一代 戈d槍聲  好好聽

其實我想問樣野,點解樓主上落樓梯果d咁鬼快,點樣整,我次次已經好似你咁拉到最上都冇你咁快

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-30 19:23 發表
其實我想問樣野,點解樓主上落樓梯果d咁鬼快,點樣整,我次次已經好似你咁拉到最上都冇你咁快
為左易明我講詳細少少,當你識左點運作就唔洗咁煩
1. 正面面向要上既梯
2. 稍微爬一步,總之要進入爬梯狀態
3. 轉右約90度,望最高點
4. 按前+左
轉左亦可以,但就要按右,可選一個自己就手既方向

你個pipe bomb 個聲好正同d槍聲好好 比我得唔得

其實有時同電腦玩仲勁過真人,最少佢地唔會射到你先

引用:
原帖由 ws233934 於 2012-9-1 14:40 發表
你個pipe bomb 個聲好正同d槍聲好好 比我得唔得
kf weapon sound
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=14162

回復 236# 的帖子

如果d pc識救人既話 係唔錯既 我次次係佢前面比隻jockey捉 佢都要幾十秒先救到我- -

睇你d片真係學到唔小野

樓主我想問down左個kf weapon sound 放去邊到

樓主太強大拉真系

發新話題