發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
我唔係好明, 我睇C6 第23:23開始, 出hunter比佢擋左, 但係右手邊有咁多怪, 之後又有charger出, 點解佢完全無事?

引用:
原帖由 manifield 於 2012-8-14 12:38 發表
我唔係好明, 我睇C6 第23:23開始, 出hunter比佢擋左, 但係右手邊有咁多怪, 之後又有charger出, 點解佢完全無事?
運氣
打單人完全唔靠運係厄你既
我自己睇番都唔多清楚
唯一知道既係charger係直接空降我頭頂  你睇到震左一下果時就係佢降落
估計係距離太近所以暫時發動唔到撞擊
至於屍仔 果時我不斷推緊槍  所以打唔到我
推槍係範圍攻  由開始推直至推完期間你可以拖鏡頭擴大攻擊範圍
另外我處於bot既射程範圍  咁可以解釋點解屍群一迅間消失
其實Charger都係bot幫我殺  你睇番左面個訊息就知道

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-8-14 15:00 發表
運氣
打單人完全唔靠運係厄你既
我自己睇番都唔多清楚
唯一知道既係charger係直接空降我頭頂  你睇到震左一下果時就係佢降落
估計係距離太近所以暫時發動唔到撞擊
至於屍仔 果時我不斷推緊槍  所以打唔到我
推槍係 ...
ic thanks!!!!

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-10 19:04 發表
如果選擇炸佢落街就一定要好準同配合好時間,有少少出錯既話就一定死(自問做唔到咁樣,我掌握時間太差了)
另外,你快d打死亡機場同死亡喪鍾呢2張map啦,好想睇你點過第4關
真係好難過 ...
9沖有幾難   搵個Boom汁就贏緊
要守先煩

回復 200# 的帖子

問題係我成日避唔開隻tank 淨係識避開佢舊石

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-15 15:06 發表
問題係我成日避唔開隻tank 淨係識避開佢舊石
tank不外乎屈高低位 繞障礙物
高低位最簡單
如果知道要衝 又有TANK阻路的話 不妨用boom汁掟tank

回復 202# 的帖子

但係好似毫不留情第4關個天台咁 扔左汁 頂多都係封住佢唔比佢郁 但如果佢咁岩塞住條路呢 咁應該點做 如果唔炸落街既話
仲有冇其他方法

引用:
原帖由 leoon123 於 2012-8-15 19:59 發表
但係好似毫不留情第4關個天台咁 扔左汁 頂多都係封住佢唔比佢郁 但如果佢咁岩塞住條路呢 咁應該點做 如果唔炸落街既話
仲有冇其他方法
其實好地地無屍係應該留番支boom汁自己慢慢兜
就算要用 都等佢離開左必經通道先用
果關有好多高低位同地方可以兜
例如D鐵欄 可以走黎走去 鍾意大圈又得細圈又得
留意地型 只要引到佢爬野就走得
再唔係再引後D都無問題 果關又唔係急住要衝

回復 204# 的帖子

咁我以後遇到tank唔駛怕了 聽你咁講 我成日放火燒佢之後唔打佢 就直接走- -
汁我都係map7第1關打tank用 或者有時屍潮又出tank我先會用 唔係都唔會點用

點解你支散彈 射得咁集中ga??

其實你成日避開隻tank,一系燒佢就走,好吾刺激,下次可吾可以殺左佢?
可能我都系有實力之人,要求高d.不如下次一齊系vlan挽。加我wtsapp 94744501一齊挽?. Game 名:hk 單打專家

引用:
原帖由 y5552 於 2012-8-17 19:05 發表
其實你成日避開隻tank,一系燒佢就走,好吾刺激,下次可吾可以殺左佢?
可能我都系有實力之人,要求高d.不如下次一齊系vlan挽。加我wtsapp 94744501一齊挽?. Game 名:hk 單打專家 ...
我係挑戰通關 唔係挑戰殺得多怪
非必要既殺黎哂時間又哂子彈

我想問下點解你片入面拎槍可以睇哂隻手,我平時玩既時候睇唔哂,要打咩指令

小弟好想知道你點確定 後面係冇普通屍   除左聽屍聲佢沖埋黎打你

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-8-17 20:39 發表

我係挑戰通關 唔係挑戰殺得多怪
非必要既殺黎哂時間又哂子彈
幾時一齊挽?

發新話題