發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
引用:
原帖由 sinassassin 於 2012-4-16 20:39 發表
學到一半已經係神手
樓主個腦,手,眼,耳反應勁都唔係人
清楚自己下一步做咩(幾乎唔會打空槍)
冷靜GA頭腦令人無話可說
樓主爆左幾多粒SEED?
真人版基拉人棍大魔王??

引用:
原帖由 levinlai2008 於 2012-4-17 00:24 發表

真人版基拉人棍大魔王??
seed都唔洗巳屈

哇 屈機 太屈機啦
我諗我玩十世都冇你咁勁- -

樓主真係好勁呀@@

樓主幾時挑戰1版圖???

照您所講 4隻特感個d 夾埋一齊圍您 咁人工智能 呢隻game 個game名同background 係咪要改一改?Coop 如果咁set到咁高智慧 我覺得呢隻game冇左原本ge意義 咁人工智能 似喪屍?
我覺得佢條片 完全實現左 當身處全世界得番自己一個ge時候個個情景 點樣係有限資源同地理 對付行屍酒肉 我覺得佢正正完美咁表現呢隻game ge 意義
我總係覺得反而您真係好睇重難度 既然您話要繼續追求更高難度 不如您都放D您玩ge影片出離 或者 您去做一點人地做唔到既事 比難度,比D証明,機會人地挑戰您同其難度
引用:
原帖由 420.jun 於 2012-2-8 17:49 發表

嗯嗯  係幾好唔錯既  我都好欣賞  沒落左既 vlan l4d2 入面有人過到呢個難度已經好欣慰
我都唔係話講埋d咩衰野  只係老實講coop呢d可以係咁load出黎玩, 又有大槍, 玩多幾次, 冇話過唔到既, 又好似無拍片既需要
呢 ...

推一推先...
唔支持唔得
的確係好屈

繼續期待其他場的片~~~~~~

支持好片

推返先..........
支持1人coop!

想睇犧牲/coldsteam-0-

引用:
原帖由 卍流星卍 於 2012-5-2 23:03 發表
想睇犧牲/coldsteam-0-
犧牲其實易過the passing
但無可能一人過關

引用:
原帖由 22029205 於 2012-5-2 23:57 發表

犧牲其實易過the passing
但無可能一人過關
因為一定死人?

引用:
原帖由 雪人Ku熊貓 於 2012-5-14 15:21 發表

因為一定死人?
你自己開最尾一關殺哂D電腦就知

引用:
原帖由 22029205 於 2012-5-14 18:39 發表

你自己開最尾一關殺哂D電腦就知
我又唔係未玩過-,-

唔錯,但唯一令我留意既係樓主識斬利@@仲以為玩coop既人唔會學呢d high skill添
nnnnnn

發新話題