22 12
發新話題

我打左la....

[Close]

我打左la....

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=508800&extra=page%3D1&page=2我對你地既感想就打左 但係唔知你地一直點睇瘋貓呢 希望你地可以係到留一留言            希望瘋貓能長久下去 我不在就靠你們了

我! 實會等你

這是我唯一一個團隊                        .
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

雖然以我既地位係度出聲基本上冇乜力嫁啦
不過當初聽細杰講加群既決定係真係冇錯
真心加入一個團隊
為團隊效力
我基本上入每個團都有嘗試過去做
雖然話我打信長係唔勁嫁啦
不過起碼有班一起玩的朋友係度吹下水 互相抽下甘又真係好開心
起碼講野個陣可以想講咩就講咩
唔洗去理太多野
其實對瘋貓既感覺
你可以話好似一個小圈子
都可以話似一個家庭
好似早訓哥 係某場團戰嬴個陣 明明走去抽世傑 但係大叫我真名出黎既事
真係忘記唔到囉大佬
係呢度
嘈又唔係第一次
發脾氣又唔係第一次
每次都係甘過去嫁啦
即使我沒有再打信長
但不代表我離開瘋貓
就這樣。
對我呢講
瘋貓係一個我永遠唔會後悔入過既團隊

好似早訓哥 係某場團戰嬴個陣 明明走去抽世傑 但係大叫我真名出黎既事
真係忘記唔到囉大佬
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

我只系知我部機仲未整好
5洗指意打信長        

白痴
叫人點忘記阿大哥

雖然我係團上邊係最NEW果個
但我都可以抽你班傻仔水

見吉你咁睇起我 唯有登入留言
我考完dse會回歸嫁喇 到時瘋貓未散我一定會返黎重掌政權
其實而家到考完dse都只係1年多既時間 你地記住等我啊

以下是我對各團員的感想

其實我不嬲覺得你係團長   有風範   係團入面有公信力
可以做到指揮    比d心機   
主力實力又好   我其實好欣賞你  只要你吾送刀

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你玩
快d番尼打番團    繼續求愛

主動幫我捉殺對面    曾經令我前田崩潰
團戰中我絕對相信既人   玩化羊英既話^^

世傑
全能    又玩得    打團又勁
真漢子!!!!   
最記得係同我玩棄保玩到3點先訓=.=

好淫=.=   成日話自己界女無數=.=
上次我真係控緊馬   吾係發緊夢

y2new
有進步   繼續加油  我比較建議你練輔手

繼續加油=.=    希望你可以精通輔手   
吾好甘易崩潰   希望你可以成為軒既後繼人

涼子
上次放左個facebook網出尼    但係全部都係動漫女
我發覺  你係1個毒_   e_e  吾好嬲  涼子哥

引用:
原帖由 FisHxaN 於 2012-2-4 00:45 發表
以下是我對各團員的感想

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你 ...
你講野好中肯隻鋒真係幻想王黎

引用:
原帖由 譚益芳 於 2012-2-4 01:02 發表

你講野好中肯
人稱中肯哥

xan講野好唔中肯
明明隻九尾索到o

**侮辱成份** 改la      吹到我幻想王 問你地拎a片 on 8+1?

引用:
原帖由 FisHxaN 於 2012-2-4 00:45 發表
以下是我對各團員的感想

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你 ...
你個個話勁 系我無lo
薯薯 識錯你     

22 12
發新話題