發新話題

家族抽水區

[Close]
佢開bug圖 輸左俾我   

7死都跟分鐘仲要有20分鐘係冇路兵,個大毛毛仲係咁搶CP
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 阿平 於 2012-5-2 02:50 發表
7死? 笑死

引用:
正中.......地王...............撞嫁BOR=_="

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 5-5-2012 10:11 發表
正中.......地王...............撞嫁BOR=_="
正中要加攻同攻速,地王要1%回血,甲同35%扣法

引用:
咁都要抽我水 凸你

我見到個勁人殺17 wo

世上最強on_人 串完人結果輸了

我都未出場阿

IamZeRo_NuBeS

火星軒~I LOVE天涯 說:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=506964&page=7#pid5327454
aD

nubv3v_- 說:
wa
....
CAP完圖就彈左機
SOSAD
ubv3v_- 說:
啜啜
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=506964&page=7&extra=#zoom
  =.=
-[♥]  Ss.. 傑 Bb ______ 說:
?
...
nubv3v_- 說:
?
崩潰未
=.=

引用:
原帖由 PrOlhEaD悲傷 於 2012-6-1 19:00 發表
我都未出場阿
你係黑手黨家族架咩?

火星同阿平叫我出場
出場走喇88

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-6-1 22:10 發表
你係黑手黨家族架咩?
係ar 你又知既

...

發新話題