發新話題

ゞ招落CLUB♥27/1【龍年女士祭;Club JP'A;D

[Close]

ゞ招落CLUB♥27/1【龍年女士祭;Club JP'A;D

{24/1}【龍年女士祭;Club JP'And LAdyNight;D

新一年''【龍年女士祭】年初二,年初四,年初五 女士之祭@CLUB JP【新年再度重女】

恭喜發財
在今個新年,CLUB JP 年中無休,再於例牌星期2及4的女士之夜
加重陰氣,大量女士一湧而入的CLUB JP
又多囡又巧玩''價錢又便;D點
系咪心肉肉呢:]
重要ladynight;D 囡囡no needd money;  囝價錢可議[一定巧玩]
想系新年找l個囡or囝天晚就一齊落la''一                      第一次落ge朋友吾洗怕a0a我會全程系你身邊''甘多人吾色度時一齊色la @
又ho play 又甘巧ge場你點忍到呢''  
快d利Join la a0
有興趣可以 ;
蕃薯Phone;97673258 {for: whatsapps,sms.call24小時接聽;D     女free  男[money可議] 可留位''    叫多d人自已可便and Free.快d pm me la^^waiting U;''

Venus :
CLUB JP

DJ List :
DJ CYRUS
MC KIDOR

Date :
星期2(24/1)
星期4(26/1)
星期5(27/1)

Time: 10:30 ~ 4:30

Address :
尖東噴水池新文華廣場

●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
Free Drink Price :
任飲跳舞價:

*OPEN BAR till LATE*

訂臺留位可便
吾洗林;D立即聯絡wo la;f

番大陸落D仲好喇haa
-慢慢離開消失在人海 好想你回來 :)

未夠18..
唔落得呢D地方

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2012-1-24 18:14 發表
未夠18..
唔落得呢D地方
落CLub唔洗夠18

天日都有場喔
有興趣就找我

回復 4# 的帖子

警察查牌就麻煩

回復 6# 的帖子

呢D情況就有架啦 會提供出路 同埋有天眼

唔好玩喇jp。。`前晚先落完。。
仲要坐房
掃幾次場。
我fd d fd d親戚
d女豬到呢。。我見到打哂冷震

引用:
原帖由 C_k 於 2012-2-5 22:50 發表
呢D情況就有架啦 會提供出路 同埋有天眼
教人咁樣係咁唔岩嫁  
一齊去玩先岩ma
太愛才不能愛

大陸d女正d.
I told the world one day I would pay it back.

發新話題